Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

ANGLIA/ Sir Alex FERGUSON: ”In trei ani va fi altcineva pe banca echipei mele”

Sir Alex Ferguson, managerul general al echipei engleze de fotbal Manchester United, cu care tocmai a cucerit Liga campionilor împotriva formaţiei Chelsea Londra, a declarat ziarului britanic Mail on Sunday că va părăsi actualul post peste 3 ani.

În vârstă de 66 de ani, Ferguson, care se află la conducerea clubului din noiembrie 1986, este sigur de acest final de carieră: ‘Peste 3 ani, nu voi mai continua, pot să vă asigur‘, a spus el.

Ştiu că va fi dificil să mă opresc. Acum nu pot să o fac. Problema cea mai grea când te opreşti este să ştii ce să faci cu viaţa ta. Cred că soţia mea merită ca eu să mă ocup ceva mai mult de ea’, a declarat managerul lui MU.

Antrenorul scoţian, care a fost desemnat drept antrenorul anului în Anglia, după ce a cucerit un nou titlu de campion al Angliei, a exclus posibilitatea de a se retrage la sfârşitul acestui sezon. El are în palmares 10 titluri de campion al Angliei (în 16 sezoane), 2 Ligi ale campionilor (1999, 2008), o Cupă a Cupelor (1991) şi 5 Cupe ale Angliei.

Citeste mai multe!