Anglia acuza Serbia de rasism la CE de tineret

Ministrul britanic al Sporturilor, Richard Caborn, a anuntat ca i-a scris omologului sau sarb pentru ”a-si exprima dezgustul” fata de manifestarile rasiste survenite cu ocazia meciului dintre echipele celor doua tari disputat in cadrul Campionatului European de fotbal pentru tineret, duminica la Nimegue (Olanda).

Federatia engleza (FA) s-a plans la UEFA de strigatele de maimuta ale suporterilor sarbi la adresa unui jucator englez si a cerut o ancheta asupra actelor rasiste de care s-a facut vinovat ”cel putin un membru” al echipei sarbe dupa intalnirea castigata de englezi.

”Sunt mahnit si extrem de dezamagit de acest rasism ai carui victime sunt unii jucatori englezi. Nici un jucator nu ar trebui sa suporte astfel de abuzuri care dezonoreaza fotbalul”, a declarat Caborn.

”Am cerut UEFA sa demareze cat mai rapid o ancheta. Ii voi scrie de asemenea omologului meu sarb pentru a-mi exprima dezgustul fata de ceea ce s-a intamplat”, a adaugat ministrul britanic.

Stiri recente

Cohn&Jansen este agenția anului la Effie Awards România 2024

Desemnată pentru pentru prima dată Agenția Anului în cadrul festivalului Effie Awards România, Cohn&Jansen a obținut 7 trofee pentru 4...