Andrei Pit: Mi-ar placea sa-l intalnesc pe Chivu

0
143

Mijlocasul roman Andrei Pit, transferat miercuri de la echipa elvetiana de divizie secunda Bellinzina la AS Roma, a declarat pentru presa italiana ca i s-a indeplinit un vis, si crede ca internationalul Cristi Chivu a oferit gruparii italiene informatii despre el.

“Am facut toate testele la Roma. Acum astept confirmarea, si sper ca totul sa fie in regula. Am facut cu ceva timp in urma si vizita medicala. De la Roma am discutat doar cu Daniele Prade”, a declarat, miercuri, mijlocasul roman Adrian Pit, care s-a descris a fi un mijlocas “inalt si agil”.

Pit a mai spus ca stie foarte bine echipa AS Roma pentru ca a vizionat la televizor partidele italienilor. “Cred ca Cristi Chivu a oferit unele informatii despre mine, si sunt foarte fericit ca ma pot transfera, pentru ca Roma este o echipa cum sunt putine in lume. Nu-l cunosc personal pe Chivu, dar mi-ar placea sa-l intalnesc”, a mai explicat jucatorul roman, care a precizat ca la inceputul acestui an a fost in probe la Ascoli, dar din cauza unei probleme la arcada a trebuit sa se opereze si a ratat transferul.

“Trebuie sa vad cum voi evolua, iar daca o voi face bine, voi ramane la echipa. Nu am avut inca ocazia sa discut cu Spalletti”, a mai spus fostul fotbalist al formatiei elvetiene Bellinzona, grupare cu care era la finalul contractului. “Totti este unic, un adevarat campion. Pentru mine este un vis devenit realitate”, a mai spus fostul jucator al lui UTA.

Impresarul Franco Zavaglia a anuntat miercuri ca romanul Adrian Pit a ajuns la un acord cu formatia italiana de prima liga AS Roma, unde evolueaza si capitanul echipei nationale a Romaniei, Cristian Chivu.