Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Agassi: Probabil Murray ia o decizie grozavă punând punct carierei sale cât mai repede

Într-un interviu oferit celor de la Eurosport, noul antrenor al bulgarului Gregor Dimitrov, Andre Agassi vorbește despre favoriții turneului Australian Open și despre cei doi jucători care au scris istorie în tenisul mondial, Andy Murray și Roger Federer.

Cine sunt favoriții turneului?

„Cred că este destul de clar. Nu trebuie să fi chirurg pe creier pentru a ști. Ce face Novak Djokovic este remarcabil și el este omul de bătut. Cu toate acestea, de fiecare dată când numele lui Federer este pe tablou te gândești „oare poate s-o facă? Da, poate.” La 37 de ani, este extraordinar. Odată ce ajungem în sferturile de finală vor vedea forma individuală a fiecăruia și cu cine vor juca și ce va însemna asta. Apoi putem fi mai preciși [cu favoriții]”

Despre Federer jucând la 37 de ani:

„A realizat foarte multe. Ca să faci ce face el la vârsta sa, în aceste condiții, trebuie să existe o dragoste vizavi de a dori aceste lucruri, un talent nebun și mii de decizii bune pentru a fi în poziția de a putea să le facă. Când te uiți înapoi la cariera lui, eu cred că aceasta este probabil cea mai mare realizare a sa – să fie în continuare complet relevant la 37 de ani și să nu existe dubii că va fi aici și la 38 de ani”

Despre Andy Murray:

„Merită să-și încheie cariera în circumstanțele dorite de el. Este groaznic să-l urmărești suferind. Nimeni nu merită să joace cu dureri. […] Dacă joacă cu dureri, probabil ia o decizie grozavă punând punct carierei sale cât mai repede. Cei mai mulți jucători de tenis petrec o treime din viață fără să se pregătească pentru celelalte două treimi. Aș vrea să-l rog, cu modestie, compasiune și blândețe, să realizeze că are multe alte lucruri în față despre care să fie entuziasmat. A fost grozav pentru tenis și este trist pentru sport. Va rămâne un jucător cu adevărat grozav care a realizat ceea ce nimeni altceva nu a reușit – să penetreze acest top 3 al generației sale, care va fi o realizare grozavă mereu. Dumnezeu să-l ajute în drumul său, dar nu vreau să-l văd în durere”, a declarat fostul lider mondial și câștigător a opt turnee de Mare Șlem, Andre Agassi.

(de Teodor Chiriac)

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: