Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Europa

Andone: „Un gol marcat de Dinamo va conta enorm”

Cu numai o zi inainte de prima mansa a meciului Benfica – Dinamo, fostul antrenor al „cainilor”, Ioan Andone, le-a dat cîteva sfaturi jucatorilor inaintea meciului cu Benfica. „Mircea Rednic a facut o treaba extraordinara la Dinamo. Jucatorii sînt în forma, asezati bine în teren si pregatiti fizic. Trebuie sa fie concentrati, sa joace cu tupeu si sa nu-i lase pe lusitani sa-si faca jocul. Chiar daca vor pierde, sa nu o faca la o diferenta mare si sa înscrie macar un gol, pentru ca va conta enorm în retur. Fara gol marcat, orice scor e periculos pentru mansa secunda”, a încheiat Ando.

Meciul Benfica – Dinamo se va desfasura miercuri, 14 februarie, cu incepere de la ora 22:00. 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: