Andone: “Steaua este mai puternica decat in tur”

Tehnicianul formatiei CFR 1907 Cluj, Ioan Andone (foto), a declarat, vineri, ca adversara din derby-ul de duminica seara, Steaua, este mai puternica decat in turul campionatului, relateaza NewsIn.

Steaua este mai puternica decat in turul campionatului pentru ca revin revin Radoi si Ghionea, la care se aduga si cei trei straini. La noi inceputul este intotdeauna mai greu, asa s-a intamplat si vara trecuta. Probabil vor fi maxim trei schimbari fata de meciul cu Universitatea Craiova. E clar ca vom marca in Ghencea, acum sa vedem si ce formula vor adopta ei. Si cred ca vor fi doua schimbari in echipa lor fata de meciul trecut de campionat”, a declarat Ioan Andone, in cadrul unei conferinte de presa.

Tehnicianul a vorbit si despre cresterea din ultimul an a cluburilor din provincie.

“Sunt cinci cluburi in provincie, inclusiv CFR-ul, care pot bate oricand, orice echipa din Bucuresti. E un lucru pozitiv si cred ca vor mai aparea astfel de echipe. Oricum, la inceputul campionatului nu ma asteptam sa avem o asemenea distanta in fata contracandidatelor”.

Andone a explicat apoi care este secretul succesului celor de la CFR in detrimentul echipelor din Bucuresti.

“Diferenta o face conducerea, dar si nivelul lotului de jucatori, pentru ca s-a cautat de fiecare data imbunatatirea lui si s-a creat astfel concurenta pe posturi. Noi chiar daca am pierdut un singur meci in turul campionatului, tot am mai transferat cativa jucatori. Eu ii respect pe fotbalisti, si la randul meu le cer respect. Nu am parti-prixuri cu nimeni si bag in teren doar pe cine merita. Nu ma influenteaza nimeni in alcatuirea echipei”, a precizat tehnicianul liderului.

Stiri recente

Comentatorul sportiv Octavian Vintilă a murit la 86 de ani

Comentatorul sportiv de la Radio România Actualităţi, Octavian Vintilă a murit, vineri, la vârsta de 86 de ani. El...