Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Andone: Obiectivul Clujului este locul intai

Antrenorul lui CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat miercuri, pe Aeroportul Henri Coanda, ca nu isi poate fixa alt obiectiv la noua sa echipa decit titlul de campioana.

„Primul loc este un obiectiv indraznet, dar avem posibilitati pentru a atinge aceasta performanta. In momentul in care oamenii de acolo vorbesc despre asa ceva si au niste jucatori consacrati, cu nume in tarile lor, nu avem cum sa nu obtinem performante. Nu avem alta varianta decit titlul. Este nevoie si de o echipa de provincie care sa forteze cistigarea campionatului. Astept sa imi cunosc jucatorii, am fost deja la Cluj„, a spus Andone la intoarcerea din vacanta.

Referitor la informatiile conform carora rivala locala a lui CFR, Universitatea Cluj, intentioneaza sa il instaleze ca antrenor pe Gheorghe Hagi, Andone a spus: „Nu stiu daca Hagi va veni antrenor la Universitatea, dar m-as bucura daca s-ar intimpla asa. Eu stiu ca Universitatea il are antrenor pe Adi Falub. O sa vedeti un derby al Clujului cum nu a mai fost de mult in Liga I. Sper sa il transam in favoarea noastra, pentru ca avem obiective foarte inalte”.

Ioan Andone a fost numit la sfirsitul sezonului in functia de antrenor al lui CFR Cluj, semnind un contract valabil pe doi ani.

Citeste mai multe!