Andone: Nu mi-e frica de banii lui Gigi

0
121

După parcursul impecabil realizat în turul campionatului de CFR Cluj, Ioan Andone vorbeşte tranşant despre lupta la titlu, nesfiindu-se să fie ironic la adresa adversarilor

SportM: Aţi reuşit să terminaţi turul fără înfrîngere. Este valoarea lotului lui CFR principalul atu în lupta pentru titlu?
Ioan Andone: Da, avem cel mai bun lot din Liga I. Diferenţa dintre noi şi celelalte echipe este că noi beneficiem de 27 de jucători valoroşi, alţii doar de cîţiva.

SportM: Pentru dumneavoastră, un eventual titlu cu CFR Cluj ar reprezenta momentul de vîrf al carierei, ţinînd cont că din 1991 nici o echipă din provincie nu a mai realizat acest lucru?
Andone: Sincer, nu, cea mai mare realizare profesională pentru mine rămîne eventul realizat cu Dinamo.

SportM: Mulţi se întreabă cînd va surveni şi prima înfrîngere pentru CFR Cluj. Cum veţi gestiona acel moment?
Andone: Nici nu vreau să mă gîndesc că voi pierde vreun meci. De ce să fac acest lucru?!

SportM: Contracandidatele la titlu au anunţat deja transferuri spectaculoase pentru intersezon. Veţi face şi dvs. achiziţii în această iarnă?
Andone: Doar dacă găsesc jucători mai buni faţă de ce am la ora actuală. Nu vom transfera fotbalişti doar de dragul de a face acest lucru…

SportM: În lumea fotbalului, se spune că anul trecut CFR Cluj a pierdut un loc de Liga Campionilor din cauza banilor pe care Gigi Becali i-a dat adversarilor voştri direcţi. Vă e teamă că istoria s-ar putea repeta, mai ales că patronul Stelei a afirmat tranşant că va opri echipa dvs. din lupta pentru titlu?
Andone: Nu îmi este frică de banii lui Gigi, îmi e teamă doar să nu apară o lipsă de concentrare în sînul echipei, să nu ne credem campioni prea devreme.

SportM: Vor fi meciurile directe cu echipele din Bucureşti decisive în duelul pentru primul loc?
Andone: Nu, avem un avans destul de mare, şi mai important pentru noi este să ne menţinem cît mai mult timp această diferenţă. Trebuie să jucăm bine în continuare la fiecare meci, să nu scădem din tempoul impus în tur. Nu vom fi campioni decît cînd matematic nu mai putem fi ajunşi.

Integral in numarul 89 al Sport Magazin (11 – 17 decembrie 2007)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here