Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Ancelotti, multumit de evolutia lui Ronaldo

Antrenorul lui Milan, Carlo Ancelotti, s-a declarat satisfacut de evolutia lui Ronaldo la primul sau meci pentru AC Milan. Transferat luna trecuta de la Real Madrid pentru 7.5 milioane de euro, „Ronnie” a evoluat convingator in ultimele 30 minute ale meciului cu Livorno de duminica.

„In 30 de minute si-a creat 3 ocazii de gol, a avut actiuni periculoase si a reusit sa-si depaseasca cu usurinta adversarii”, a declarat Ancelotii la finalul partidei pentru Sky Italia.

„Nu este inca in cea mai buna forma, dar este un jucator foarte important pentru noi”, a mai declarat antrenorul lui Milan. 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: