Ancelotti: Bayern este printre cele mai dificele echipe

0
107

Antrenorul Milanului, Carlo Ancelotti este destul de multumit ca va intalni, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, pe Bayern Munchen. Italianul a mai declarat pentru site-ul oficial al clubului ca nu dorea ca echipa sa sa joace impotriva Romei sau a lui Manchester United. 

“Bayern este întotdeauna o echipă de mare tradiţie, de forţă, foarte puternică. A avut o perioadă dificilă în iarnă, iar apoi, după schimbarea antrenorului, echipa a crescut. A eliminat Real Madrid. Este printre cele mai dificile echipe, dar mi-ar fi displăcut mai mult să întâlnim Roma sau Manchester, care se întâlnesc între ele. Este o formaţie care nu s-a schimbat mult în comparaţie cu anul trecut. Principalul pericol este antrenorul (n.r. – Ottmar Hitzfeld), foarte curajos, experimentat, care dispune de capacităţi tactice şi care a gestionat foarte bine meciurile cu Real Madrid. Ar fi frumos să ne întâlnim cu Roma în semifinale, dar mai întâi sunt sferturile”, a spus Ancelotti, pentru site-ul oficial al grupării AC Milan.

AC Milan si Bayern Munchen se vor intalni pe 3/4 aprilie si, respectiv 10/11 aprilie in sferturile de finala ale celei mai importante competii inter-cluburi din lume.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here