Anca Bucur concurează la Campionatul Mondial de Fitness din Las Vegas

Anca Bucur, Miss Fitness Universe şi sportiv sponsorizat Herbalife, participă în perioada 18 – 19 noiembrie la Campionatul Mondial “Fitness America 2016” din Las Vegas, una dintre cele mai importante competiții din industria fitness-ului mondial.
“Fitness-ul este un sport care mă scoate din zona de confort şi mă lasă să mă exprim liber. După o pregătire intensă sunt gata de competiţie, sunt gata sa îmi confirm valoarea indiferent de valoarea trofeului pe care-l voi obţine. Într-o competiţie orice e posibil, asa ca sunt pregătită să îmi “joc cartea” fără presiunea trofeelor deja câştigate”, a declarat Anca Bucur.
“Fitness America Championship” este una dintre cele mai importante competiții de fitness, un eveniment impresionant care adună peste 700 de concurenți de top din industria dinamică a fitness-ului. Anca Bucur participă la categoria Profesioniști, categorie dedicată concurentelor deja calificate în urma câștigării unei competiții importante, aşa cum este Miss Fitness Universe.
“Mă simt în formă. Am muncit foarte mult în ultimele luni. A fost o perioadă în care m-am antrenat intens, pe lângă clasele pe care le-am predat zi de zi ca instructor de aerobic. La toate acestea am adaugat nutriția Herbalife pentru a îmbunătăți nivelul de pregatire și performanță. Pe lângă discilplina și munca din spatele antrenamentelor, am câteva ingrediente secrete: pasiune pentru ceea ce fac, entuziasm, bucurie și, cel mai important, suportul oamenilor din jurul meu!. Sunt pe scena pentru act. Pentru moment. Pentru mine momentul este important. ..momentul si pasiunea!”, a mai adăugat Anca înainte de plecarea către Las Vegas
Alături de alţi atleţi de top ai industriei de fitness inernaţionale, Anca va concura în cadrul a trei probe:
Proba I : Exerciţiul de Fitness care urmăreşte coregrafia excelentă, elementele de dificultate și partea de spectacol
Proba II : Costumul de baie care pune în valoare şi potenţează fumuseţea naturală a concurenţilor
Proba III: Interviul prin care atleţii ţin un scurt discurs inspiraţional.
Anca se află la a-16-a participare la concursurile de Fitness din America şi deţine 4 titluri mondiale şi numeroase alte trofee de podium, internaţionale.

Stiri recente

Biserica Domnească din Curtea de Argeș și-a sărbătorit ocrotitorul

Înaltpreasfințitul Părinte Calinic a oficiat Sfânta Liturghie la hramul Bisericii Domnești din Curtea de Argeș, ctitorie începută de Domnitorul...