Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

ANALIZA/ XI-le etapei

Antrenor: Marius Lacatus

Parcursul fantastic al Stelei în acest retur i se datoreaza în mare masura si lui Lacatus. Tehnicianul are în primul rînd meritul de a fi imprimat echipei spiritul sa de luptator din vremurile cînd era supranumit „Fiara”. În plus, Lacatus e singurul antrenor din Ghencea care a reusit sa treaca peste pretentiile fantasmagorice ale lui Gigi Becali.

Portar Bogdan Lobonţ

Internaţionalul dinamovist a reuşit sa faca repede uitate gafele din partida cu Universitatea Craiova. În derbyul cu Rapid a aparat foarte bine, anunţîndu-se titular la viitorul Campionat European.

Fundaş dreapta George Blay

A acoperit foarte bine banda terenului nelasînd nici un culoar liber atacanţilor giuleşteni. Ghanezul a demonstrat ca atunci cînd se concentreaza are un joc curat şi eficient.

Fundaş central Mariko Daouda

Africanul a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren în duelul dintre Dacia şi CFR. Starurile din atacul clujean nu au avut nici o şansa în duelurile cu puternicul fundaş al Daciei.

Fundaş central Mirel Radoi

Capitanul stelist pare croit dupa imaginea actuala a Stelei. Dur, încapaţînat, cu spirit de sacrificiu dus pîna la extrem, Radoi are spiritul luptatorului decis sa depuna în vitrina titlul de campioana.

Fundaş stînga Vladimir Bozovici

Spaima poliţiştilor rutieri demonstreaza în fiecare partida ca viaţa de dincolo de teren nu are legatura cu prestaţiile de pe gazon. Bozovici este cu siguranţa unul dintre cei mai buni fundaşi stînga din campionatul intern.

Mijlocaş dreapta Bogdan Mara

Considerat la un moment dat un fotbalist terminat, Mara s-a integrat perfect în angrenajul echipei lui Dan Petrescu. O treime dintre victoriile Urziceniului poarta amprenta mijlocaşului.

Mijlocaş central Ovidiu Petre

Deşi cîndva nu era un fotbalist extrem de tehnic, Ovidiu Petre ordoneaza jocul Stelei la mijlocul terenului. Prestaţia sa în partida contra Craiovei a fost una absolut remarcabila.

Mijlocaş central Gabriel Paraschiv

La victoria la scor obţinuta de Oţelul în meciul cu Ceahlaul a contribuit din plin şi Paraschiv. Capitanul galaţenilor a evoluat impecabil şi a marcat un gol.

Mijlocaş stînga Andrei Prepeliţa

Este cu adevarat un cîştig pentru echipa lui Napoli. Evoluţia sa foarte buna a fost încununata cu un gol în poarta Stelei, iar daca şi toţi coechiperii jucau la nivelul lui, Craiova putea spera la mai mult.

Atacant Florin Bratu

În mod cert Giuleştiul îl regreta. Întors „acasa”, Bratu a lovit de doua ori criminal, fara regrete. Antrenorul Marian Rada a recunoscut ca nu a gasit soluţia anihilarii vîrfului dinamovist.

Atacant Dayro Moreno

Nemulţumit de statutul de rezerva, Dayro Moreno vrea sa îi demonstreze lui Lacatuş ca merita sa fie titular. Atunci cînd intra pe teren, atacantul columbian gaseşte breşele în apararile adverse şi marcheaza.

Citeste mai multe!

Liga I

ANALIZA/ XI-le etapei

Antrenor: Nicolo Napoli

Tehnicianul italian pare sa fi gasit în sfîrsit bagheta magica cu ajutorul careia poate transforma gasca de pusti talentaţi din Banie într-o echipa puternica, care poate pune probleme formaţiilor de top din Liga I. Antrenorul italian i-a dat libertate de miscare absoluta lui Costea, iar diamantul lui Adrian Mititelu s-a distrat efectiv cu defensiva banaţenilor, incursiunile sale în viteza destabilizîndu-i mai mereu pe adversarii direcţi.

Portar: Dani Coman

„Batman” a aparat un penalty la 0-0 pe finalul primei reprize, într-un moment cheie al jocului, şi şi-a salvat echipa de la primirea unui gol în minutul 78, cînd a respins cu un reflex senzaţional un şut bine plasat, din interiorul careului, al lui Alex Piţurca.

Fundaş central: Forminte

Fara a se încurca cu prea multe floricele, capitanul nemţenilor şi-a condus foarte bine coechipierii din defensiva, iar fundaşii Ceahlaului au dat puţine şanse gazdelor sa se apropie de poarta.

Fundaş central: Cadu

Fundaşul portughez şi-a asumat responsabilitatea transformarii penalty-ului pentru 1-0, reuşita sa descatuşînd apoi pe CFR Cluj în deplasarea de la Arad.

Fundaş central: Moţi

Fundaşul dinamovist s-a achitat bine de sarcinile trasate de Cornel Ţalnar, dovedind ca absenţa sa în partidele precedente poate fi explicaţia faptului pentru care Dinamo a fost deseori în criza în compartimentul defensiv.

Mijlocaş dreapta: Torje

Deşi a jucat doar douazeci de minute, fostul idol al Banatului şi-a pus amprenta în mod decisiv pe rezultatul final al partiei, dupa ce a transformat impecabil o lovitura libera de la 25 de metri.

Mijlocaş central: Costin Lazar

Împotriva Pandurilor, fostul jucator al Sportului a demonstrat ca la ora actuala este unul din puţinii mijlocaşi compleţi din Liga I. Determinarea, viziunea jocului, tehnica şi precizia şutului nu sînt calitaţi deloc straine pentru Costin Lazar.

Mijlocaş central: Pleşan

Nu a jucat decît 30 de minute, dar îndeajuns pentru a schimba soarta meciului şi poate a întregului campionat. Marcator al unicului gol al partidei, Pleşan a dovedit ca este singurul mijlocaş central al Stelei cu reale veleitaţi ofensive.

Mijlocaş central: Gerlem

Mijlocaşul Farului a demonstrat ca nu provine degeaba din ţara Brazilia. Driblingurile sale de efect au produs panica în rîndurile adversarilor, iar golul de 3-2 marcat cu capul a încununat evoluţia sa foarte buna de la Mioveni.

Mijlocaş stînga: Dubarbier

Jucator de picior stîng, argentinianul a evoluat mai mult în compartimentul ofensiv, dar şi-a procurat majoritatea baloanelor din compartimentul median, de unde au pornit şarjele sale în viteza, care s-au concretizat printr-un gol şi o pasa de gol.

Atacant: Florin Costea

„Giuvaerul” lui Adrian Mititelu a fost la Timişoara un adevarat one man show. A driblat, a pasat şi a înscris o dubla dupa doua execuţii de fineţe. A dat impresia ca mai putea marca lejer alte cîteva goluri daca avea lînga el un jucator de acelaşi calibru.

Atacant: Fabbiani

Dupa un retur foarte modest, „Capcaunul” a revenit cu gol. Şi nu unul oarecare, ci unul marcat în urma unui calcîi de senzaţie, care va face parte multe vreme din genericele tv.

Citeste mai multe!

Fotbal intern

ANALIZA/ XI-le etapei

Antrenor: Marian Rada

Secundul de o viaţa al Rapidului a reusit sa scoata din colaps echipa de sub Podul Grant. Giulestenii au lasat propriile framîntari în vestiar si au jucat, dupa cum au declarat, si pentru vechiul-nou antrenor. Rada nu a schimbat mai nimic în alcatuirea echipei, dar a redat formaţiei sale pofta de viaţa.

Portar: Mircea Bornescu

Victoria Craiovei se datoreaza în mare masura şi formei excelente a portarului Bornescu. Acesta a închis ermetic poarta formaţiei sale, în ultimul timp avînd o evoluţie excelenta. Iar selecţionerul Victor Piţurca este cu ochii pe el.

Fundaş dreapta: Ovidiu Dananae

Fundaşul craiovean da dovada de o mare maturitate în evoluţiile sale. În partida de la Mioveni a arat practic banda dreapta a terenului. A zadarnicit toate atacurile gazdelor, iar incursiunile sale au creat mereu panica în careul argeşenilor.

Fundaş central: Dorin Goian

Internaţionalul stelist reuşeşte sa fie metronomul din careul roş-albastrilor. Cu o detenta demna de invidiat, Goian domina duelurile aeriene, dar apare şi la finalizare. În partida de la Vaslui a fost de netrecut în faţa atacanţilor moldoveni.

Fundaş central: Cristian Şchiopu

Într-o nevoie disperata de puncte, Farul a smuls un punct de aur la Urziceni în faţa unei echipe aflate în lupta pentru cupele europene. Fara veleitaţi ofensive, „marinarii” s-au aparat cu calm, ridicînd baricade în faţa propriului careu. Iar Şchiopu a fost eroul.

Fundaş stînga: Vladimir Bozovic

Fundaşul muntenegrean reprezinta piesa de rezistenţa din angrenajul giuleştenilor. Cursele acestuia pe partea stînga au creat mereu panica în careul Ceahlaului. În plus, în aparare, Bozovic a fost cu adevarat de netrecut.

Mijlocaş dreapta: Ciprian Vasilache

Tehnicul mijlocaş pare de ceva vreme rotiţa de baza din angrenajul echipei gorjene. Deşi mulţi îl considerau un jucator terminat dupa plecarea de la Rapid, Vasilache parca a renascut. Evoluţia acestuia a împins practic echipa sa catre victoria cu Poli Iaşi.

Mijlocaş central: Costin Lazar

Fostul jucator al Sportului Studenţesc traverseaza o forma excelenta, în pofida framîntarilor de la clubul din Grant. În partida cu Ceahlaul, Lazar a marcat doua goluri demne de genericul emisiunilor sportive şi a oferit excelente pase coechipierilor.

Mijlocaş stînga: Sebastian Dubarbier

Mijlocaşul argentinian pare o pasare rara în peisajul fotbalistic de la noi. Tehnica, viteza şi dribling subtil, toate acestea reprezinta principalele calitaţi ale ceferistului. Fotbalistul clujean a reuşit o excelenta partida şi în Şoseaua Ştefan cel Mare.

Atacant: Antonio Semedo

Clujul şi-a gasit adevaratul atacant de rasa. Posesor al unei tehnici desavîrşite şi cu un deosebit simţ al golului, Semedo nu iarta. În partida cu Dinamo, CFR Cluj a beneficiat de doua şuturi la poarta în prima repriza, ambele reprezentînd goluri marcate de Semedo.

Atacant: Florin Costea

Olteanul a redevenit fotbalistul comparat de unii cu marele Ilie Balaci. În meciul de la Mioveni, jucatorului din Banie i-a ieşit aproape tot. Clarviziunea din joc şi pasele trimise coechipierilor îl fac sa ramîna în continuare marea speranţa a Universitaţii.

Atacant: Pierre Boya

Contestat de mulţi, poate şi datorita vieţii extrasportive, Boya pare sa îşi ţina promisiunea facuta. Acesta a pus ramaşag ca se va numara printre golgheterii Rapidului. Cu Ceahlaul a înscris de doua ori şi a beneficiat şi de alte ocazii.

Citeste mai multe!

Liga I

ANALIZA/ XI-le etapei

Antrenor: Eugen Neagoe

Revenit pe banca tehnica a Pandurilor, Neagoe le-a redat speranşele de salvare gorjenilor. Dupa ce s-a debarasat de gloata de portughezi de mîna a doua adusi în aceasta iarna de fostul antrenor, tînarul tehnician a reusit sa impuna disciplina la echipa. Neagoe are meritul de a fi reusit sa-l revitalizeze pe capriciosul Ciprian Vasilache, un jucator foarte talentat, care, de altfel, a fost cheia victoriei gorjenilor în deplasarea de la Buzau.

Portar: Dani Coman

A facut efectiv minuni în poarta giuleştenilor. În condiţiile în care rapidiştii au jucat aproape jumatate de meci în inferioritate numerica, „Batman” a rezistat aproape de unul singur asediului juveţilor. Penalty-ul aparat în minutul 55 a adus un punct foarte important pentru echipa sa în economia campionatului.

Fundaş central: Daouda

Atunci cînd o echipa antrenata de Sorin Cîrţu joaca în deplasare, cei mai importanţi oameni devin cu siguranţa fundaşii. Graţie calitaţilor fizice şi a plasamentului bun, Mariko Daouda a condus fara cusur defensiva formaţiei din Mioveni. Ivorianul a fost cheia jocului gîndit de Sorin Cîrţu pentru partida contra Universitaţii Cluj, iar Daouda s-a achitat de sarcinile sale.

Fundaş central: Mirel Radoi

Cu el în teren, Steaua evolueaza mult mai concentrat. Prin devotamentul şi determinarea de care a dat dovada şi-a împins de la spate coechipierii catre un nou succes. Fara a ieşi cu mult în evidenţa, capitanul Stelei a dat totuşi o nota de siguranţa defensivei în momentele grele.

Fundaş central: Balint

Fundaşul Unirii Urziceni a cîştigat majoritatea duelurilor aeriene cu atacanţii sud-americani ai Stelei. „Perlele” de milioane de dolari din tabara „roş-albaştrilor” au fost ţinute la respect de marcajul sau agresiv. Deşi echipa sa a pierdut, fostului jucator de la CFR Cluj nu i se pot imputa prea multe.

Mijlocaş dreapta: Abiodun

Folosit mai mult ca extrema, nigerianul a arat literalmente flancul drept al atacului timişorenilor. Foarte agil, Abiodun a reuşit deseori sa îşi depaşeasca în viteza adversarii direcţi. Jucatorul de culoare al lui Poli are totodata meritul de a fidus scorul la 2-0 în favoarea echipei sale printr-un şut în forţa.

Mijlocaş central: Ciprian Deac

Internaţionalul de tineret a marcat unicul gol al echipei sale cu o execuţie superba. Tînarul mijlocaş a transformat în stil de mare jucator o lovitura libera de la 25 de metri şi CFR Cluj ar putea regreta în viitor ca s-a lipsit de serviciile unui jucator cu asemenea calitaţi tehnice.

Mijlocaş central: Ciprian Vasilache

Capriciosul decar al gorjenilor a reuşit o prestaţie de excepţie, care ne-a adus aminte de perioada în care mijlocaşul de buzunar crescut la Bistriţa era considerat una din marile speranţe ale fotbalului românesc. Marcator al primului gol şi coautor la cel de-al doilea, Vasilache a fost omul partied dintre Gloria Buzau şi Pandurii Tg.Jiu.

Mijlocaş stînga: Sorin Frunza

Decarul vasluienilor a demonstrat înca o data de ce este posesorul tricoului cu acest numar în tabara moldovenilor. Aproape toate acţiunile ofensive ale echipei sale au trecut prin piciorul sau. Şuturile de la distanţa şi centrarile sale precise au stîrnit panica în rîndul adversarilor

Atacant: Florin Costea

Deşi a ratat un penalty la scorul de 1-1, decarul juveţilor a fost un adevarat argint viu împotriva Rapidului. Fin dribleur şi posesor al unui şut puternic, Costea a fost un „one man show”, fiind la originea multor faze spectaculoase. Talentatul atacant a marcat totodata singurul gol al Universitaţii Craiova, dupa o execuţie plasata.

Atacant: Arman Karamian

Dupa golul marcat etapa trecuta împotriva Rapidului, fratele geaman al mult mai celebrului Artiom Karamian a dat recital în faţa propriilor fani. Foarte energic şi entuziast, Arman a înscris primul gol al lui Poli, fiind aproape în alte cîteva ocazii sa realizeze chiar şi dubla.

Atacant: Habibou

Introdus pe teren în repriza secunda, Habibou s-a dovedit a fidin nou omul potrivit la locul potrivit. Atacantul francez a impulsionat jocul ofensiv al Stelei şi a înscris în minutul 82 un gol care ar putea echivala cu un titlu pentru gruparea roş-albastra.

Citeste mai multe!

Liga I

ANALIZA/ XI-le etapei

Antrenor: Alpar Meszaros Instalat antrenor la „U” Cluj în pauza campionatului, Meszaros a redat speran ele de salvare „sepcilor rosii”. Nici în etapa a XXII-a tehnicianul nu a pierdut, echipa sa izbutind sa plece neînvinsa si de la Vaslui, dupa ce, în deplasarea trecuta, cîstigase în inferioritate numerica cu Rapidul, chiar în „Giulesti”. Meszaros a gasit acum solu ia anihilarii baietilor lui Dorinel Munteanu, pe un teren unde numai o echipa a cîstigat în acest campionat

Portar: Stoian Kolev
Victoria Oţelului se datoreaza, în mare masura, portarului bulgar. Prin prestaţia sa, Kolev i-a descumpanit pe atacanţii adverşi şi a reuşit sa „încuie” poarta echipei lui Petre Grigoraş. Bulgarul a fost salvat şi de bara, a mai şi greşit, dar a intervenit decisiv atunci cînd numai el îşi mai putea salva echipa.

Fundaş dreapta: Razvan Faramache
S-a aparat bine tot meciul. Chiar în ultimele minute, cele ale disperarii pentru dinamovişti, fundaşul Farului a ramas calm, preferînd tentativele de lansare pe contraatac „bubuielilor” caracteristice majoritaţii aparatorilor în asemenea momente. De la el a plecat una dintre acţiunile care ar fiputut aduce, în final, victoria constanţenilor.

Fundaş central: Ion Barbu
Misiune îndeplinita, duminica seara, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, pentru Barbu şi coechipierii sai din defensiva. Ei au reuşit sa nu primeasca nici un gol de la o echipa care a jucat într-un sistem ofensiv, cu trei atacanţi. Punctul cucerit de Farul la Bucureşti i se datoreaza în mare masura şi lui Barbu.

Fundaş central: Cristian şchiopu
„Capitanul” şi, în acelaşi timp, cel mai vechi jucator al Farului a ieşit „curat” din confruntarea cu trio-ul Zicu – Danciulescu – Bratu. Defensiva condusa de Şchiopu nu a cedat nici dupa „implanturile” ofensive adverse, numite Miranda sau Torje. Fundaşul Constanţei este vinovat pentru eşecurile mulţimii de pariori siguri de victoria dinamoviştilor.

Fundaş stînga: Silviu Ilie
Fundaşul stînga al moldovenilor a contribuit decisiv la succesul Oţelului în deplasarea din Vest. Defensiva galaţeana a scapat fara gol şi datorita lui Ilie, care, la un moment dat, a scos de pe linia porţii mingea trimisa de atacantul aradenilor de la UTA, Dorel Zaharia.

Mijlocaş dreapta: Ciprian Vasilache
Deşi echipa sa, Pandurii Tîrgu Jiu, a pierdut înca un meci, chiar pe propriul teren, Vasilache este unul dintre remarcaţii acestei etape. Chiar daca nu a reuşit sa marcheze, mijlocaşul a reprezentat principala ameninţare pentru defensiva Stelei.

Mijlocaş central: Eugen Trica
Utilizat fie în dreapta, fie în centrul liniei mediene a „ceferiştilor” clujeni, Trica este unul dinte puţinii jucatori constant buni în actuala ediţie de campionat. Vineri, împotriva Gloriei Buzau, fostul stelist a jucat din nou remarcabil, înscriind şi un gol frumos.

Mijlocaş stînga: Sebastian Dubarbier
Argentinianul cu nume de francez a contribuit la victoria împotriva buzoienilor, în primul rînd prin golul reuşit în urma unei acţiuni personale excelente. Stîngaciul a alergat, a driblat şi a şutat puternic, pecetluind un nou succes al liderului.

Atacant: Julius Wobay
„Vîrful” ceva mai retras al Craiovei a „dat lovitura” la Urziceni, ridiculizîndu-l pe portarul gazdelor, Stelea, şi aducîndu-l în pragul disperarii pe antrenorul Unirii, Dan Petrescu. Golul important al egalarii a venit dupa o preluare pretenţioasa, urmata de o întoarcere şi un şut puternic, la colţul scurt, printre picioarele lui Stelea.

Atacant: Michael Baird
Atacantul australian l-a învins la Urziceni pe Bogdan Stelea cu o fina lovitura de cap, plasînd balonul, din plonjon, la colţul lung, dupa o centrare venita de pe partea dreapta. A fost momentul relansarii partidei, practic prima „caramida” pusa de olteni pentru punctul scos în Baragan.

Atacant: Ionuţ Bîlba
Omul de gol al Iaşiului şi-a facut din nou datoria. A marcat unicul punct al meciului Politehnica – Ceahlaul, iar prin cele trei puncte astfel obţinute, trupa lui Ionuţ Popa se îndeparteaza de „zona fierbinte”. Bîlba a marcat cu spatele la poarta, printr-o lovitura de cap!

Citeste mai multe!

Liga I

ANALIZA/ XI-le etapei

Antrenor: Marius Lacatus
„Fiara” a trimis în teren contra CFR-ului o garnitura extrem de ofensiva, constient ca aceasta era singura solutie pentru a frîna locomotiva din Ardeal. A avut curajul sa îl lase pe banca pe Nicolita, a speculat la maximum slabiciunea la fazele fixe a trupei lui Andone si a cîstigat „cel mai important meci” din cariera sa.

Portar: Daniel Coman
A facut literalmente minuni la Galaţi, scoţînd doua mingi pe care scria 1-0, respectiv 1-1. O buna parte din meritele succesului Rapidului de pe tarîm moldav îi revine lui, pentru ca a fost poate cel mai lucid, dar şi cel mai determinat om al lui Rednic. Caruia, probabil, i-a salvat postul.

Fundas dreapta: Tony
S-a achitat bine de sarcinile defensive, îndepartînd mingi periculoase pentru poarta lui Hirschfeld, dar a şi urcat în dese rînduri pe banda, lansîndu-l cu mingi utile pe Semedo. Constanţa şi agresivitatea lui îl fac probabil cel mai bun jucator pe acest post din Liga I.

Fundas central: Cosmin Moţi
Nu degeaba se afla aparatorul lui Dinamo în vizorul selecţionerului Victor Piţurca, care i-a oferit debutul la „naţionala”, cu Israel. Moţi şi-a facut datoria şi la Mioveni, unde a dirijat bine în majoritatea timpului defensiva „alb-roşiilor”, reducîndu-i grijile goalkeeper-ului Bogdan Lobonţ.

Fundas central: Adao Amoreirinha
Golul este întotdeauna ceva special pentru un fundaş, dar acesta n-a fost unicul punct pozitiv din jocul portughezului de la UTA. Chiar daca vine dupa o accidentare, jucatorul împrumutat de la CFR Cluj a fost foarte activ şi începe sa prinda radacini în efectivul aradenilor.

Fundas stînga: Constant Djapka
Ivorianul Pandurilor a fost singurul reper în echipa înca nelegata a lui Teixeira: s-a luptat sa cîştige fi ecare balon, a fost ba pe stînga, ba pe dreapta, a lansat „diagonale” periculoase, a batut cornere, altfel spus, s-a zbatut facînd risipa de efort. Pacat ca n-a fost ajutat de colegii lui.

Mijlocas dreapta: Andres Mendoza
Eficace şi lucid, peruanul Stelei a demonstrat ca îşi merita cu prisosinţa banii. L-a umilit pe Dubarbier de cîte ori a avut ocazia, a driblat atît cît a trebuit şi a fost altruist cu colegii lui. Din piciorul lui a plecat atît mingea care l-a momit pe Hirschfeld sa comita autogol, cît şi baloanele la celelalte doua reuşite.

Mijlocas central: Daniel Pancu
„Pancone” a fost artizanul victoriei rapidiste, pasa ideala trimisa de mijlocaşul „vişiniilor” spre Boya avînd o fineţe pe care o mai vedem, poate, în Champions League. Repatrierea lui Daniel se dovedeşte a fi o mutare inspirata a oficialilor din Giuleşti.

Mijlocas stînga: Sebastian Sfîrlea
Mijlocaşul lui Poli Iaşi a marcat un gol senzaţional din lovitura libera în poarta Gloriei Buzau, care ne-a adus aminte de reuşitele lui Gheorghe Hagi. Execuţia demna de „Play of the day” a încununat o evoluţie buna per ansamblu, Sfîrlea fiind un pericol permanent pentru portarul Minca.

Atacant: Cristian Silvasan
Eroul Universitaţii Cluj din aceasta etapa, chiar daca bucuria „şepcilor roşii” a fost de fiecare data anulata de aradeni. Fostul jucator al Timişoarei a refuzat înainte de meci sa intre în cantonament, invocînd probleme personale, însa totul s-a rezolvat cu bine, iar vîrful de 26 de ani şi-a trecut în cont o „dubla”.

Atacant: Dayro Moreno
Un vîrf sinonim cu spectacolul. Columbianul ne-a încîntat cu „invenţiile” lui, a tras cu o precizie extraordinara şi a ştiut sa îşi creeze posesie. S-a demarcat excelent şi a marcat golul de 2-1, care a adus Steaua în avantaj cu CFR. Promite sa scrie istorie în „roş-albastru”.

Atacant: Florin Bratu
„Bratone” prinde pentru a doua oara consecutiv echipa etapei în revista noastra. Sorin Cîrţu şi-a avertizat elevii înainte de meci ca Bratu este letal cînd are mingea pe piciorul drept, însa aceştia nu l-au ascultat, dîndu-i din nou posibilitatea sa se remarce fotbalistului trecut şi pe la Galata sau Valenciennes.

Citeste mai multe!