ANALIZA ETAPA A IV-A/ XI-le etapei

0
146

Antrenor: Dan Petrescu
Chiar dacă Unirea Urziceni se confruntă cu serioase probleme de lot din cauza accidentărilor, norocul ei este că are un antrenor care ştie să îşi monteze juc ătorii la maximum. Măr turie stau cele trei victorii consecutive obţinute de Unirea în ultima perioadă, dintre care ultimele două au fost “de vis “, ca să îl cităm pe Mihai Stoica.

Portar: Bornescu
Craioveanul a făcut faţă cu brio asaltului atacanţilor ceferişti şi pare să fie o soluţie de luat în seamă chiar şi pentru postul de rezervă a lui Lobonţ la echipa naţională.

Fundaş dreapta: Dănănae
A trebuit să-l blocheze pe Semedo, cel care a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-i demonstra lui Andone că merită un post de titular, şi s-a achitat cu brio de sarcină.

Fundaş central: Cosmin Moţi
Şi-a redemonstrat calităţile care îl recomandă la Lazio: fermitate în intervenţii, marcaj excelent, stăpînire de sine şi control bun al mingii.

Fundaş central: Galiassi de Sousa
Din multitudinea de vedete din care este formată echipa campioană, la meciul cu Universitatea Craiova a ieşit în evidenţă

Fundaş stînga: Maxim
Farul a jucat mai bine de 70 de minute cu un om mai puţin pe teren, dar acest lucru nu s-a simţit, pentru că fotbalişti ca Maxim au alergat cît pentru doi. A pistonat continuu pe flancul stîng.

Mijlocaş dreapta: Bănel Nicoliţă
A redevenit Bănel cel de odinioară după o criză de formă care părea să îl “cureţe” de la Steaua. One man show cu FC Argeş.

Mijlocaş central: Gabi Paraschiv
Gălăţeanul a marcat cel de-al şaptelea gol în numai patru etape şi a fost principalul factor care a făcut ca Rapidul să piardă primele puncte în actualul sezon.

Mijlocaş stînga: Juan Carlos Toja
Columbianul începe să arate de ce a fost atît de dorit de Steaua. Cu Argeşul, a semănat permanent panică pe partea stîngă şi a fost un servant de excepţie.

Atacant: Dejan Rusici
Vîrful sloven al Timişoarei a fost cel mai bun om de pe teren contra Otopeniului. A marcat un gol şi a mai avut unul anulat pe motiv de ofsaid.

Atacant: Sabrin Sburlea
Intrarea tînărului vîrf de la Braşov a fost diferenţa între unul şi trei puncte în meciul cu Pandurii, aducîndu-le “stegarilor” o victorie vitală.

Atacant: Ionel Dănciulescu
Unul dintre cei mai prolifici atacanţi din istoria Ligii I şi a lui Dinamo, Danciu continuă să cîştige meciuri pentru “alb-roşii”. Letal, dar şi altruist cu Buzăul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here