ANALIZA ETAPA A III-A/ XI-le etapei

Antrenor: Cristian Pustai
Pentru că formaţia sa a executat în direct una dintre pretendentele la titlu, Timişoara, după ce a fost condusă, şi pentru că a arătat că se poate. Gaz Metanul lui Pustai este una dintre surprizele plăc ute ale începutului de sezon: n-are complexe şi joacă fotbal adevărat

Portar: Elinton Andrade
Dacă Dani Coman era „Robocop”, Andrade e Superman. A închis poarta contra lui CFR Cluj şi e neînvins după primele trei etape.

Fundaş dreapta: Daniel Ghiţă
A stat bine lîngă Măldărăşanu şi nu s-a complicat cu mingea la picior. Arţăgos şi plin de tupeu.

Fundaş central: Josh Mitchell
Apărătorul din Bănie, care etapa trecută marcase un autogol, s-a revanşat cu Farul. Defensivă bună şi „cap” de 3 puncte în minutul 69.

Fundaş central: George Galamaz
Unul dintre copiii de suflet al lui Dan Petrescu nu l-a dezamăgit la Tîrgu Jiu, unde a „blindat” centrul, trecîndu-şi totodată numele pe lista marcatorilor.

Fundaş stînga: Elias Bazzi
Argeşul a excelat pe flancuri contra Braşovului, iar argentinianul Bazzi, „şcolit” la Boca Juniors, s-a remarcat prin energie şi vigilenţă.

Mijlocaş dreapta: Stanislav Genchev
Internaţionalul bulgar transferat în vară de FC Vaslui a jucat un rol determinant în victoria cu Bistriţa.

Mijlocaş central: Juliano Spadacio
Giuleştiul are un erou după al patrulea gol în trei partide marcat de Spadacio, chiar în faţa CFR-ului! „Doar mi-am ajutat echipa”, spune modest Juliano.

Mijlocaş central: Gabriel Paraschiv
„Abonat” la două goluri pe etapă, căpitanul Oţelului şi-a făcut treaba şi în „Crîng”. Este golgheterul Ligii I, cu şase reuşite în trei runde.

Mijlocaş stînga: Alexandru Curtean
Pentru explozia lui Curtean din meciul cu Timişoara, există o expresie: „From zero to hero”. La 21 de ani a reuşit primul hat-trick al sezonului, din care două goluri sublime, plus o pasă decisivă.

Atacant: Marius Niculae
Revenit la Dinamo după şapte ani, „Săgeată” a dat lovitura de graţie Otopeniului în jumătatea de oră jucată la Ploieşti.

Atacant: Bogdan Stancu
„Pisica blîndă zgîrie rău”, dar ce te faci cu motanul? Ei bine, „Motanul” din lotul lui Lăcătuş începe şi el să îşi arate ghearele. A băgat Iaşiul în spital.