ANALIZA ETAPA A II-A/ XI-le etapei

Antrenor: Jose Peseiro – Portughezul a reusit sa construiasca în scurt timp o echipa extrem de competitiva. Rapid a aratat în meciul cu Farul un fotbal modern, ofensiv si pragmatic, dupa chipul si asemanarea noului sau antrenor. Chiar daca nu a terminat meciul pe banca, fi ind trimis în tribuna de centralul Teo Craciunescu, Jose Peseiro poate fi considerat, fara teama de a gresi, principalul artizan al victoriei de sîmbata

Portar: Andrade
Înainte de începerea sezonului, brazilianul parea a fidoar a treia soluţie pentru postul de portar la Rapid. Conjunctura l-a ajutat sa ajunga titular, şi, daca va apara mereu cu a facut-o la Constanţa, are toate şansele sa-şi pastreze aceasta postura.

Fundas: Valentin Badoi
Experimentatul jucator de banda a facut legea pe partea dreapta a terenului, acolo unde, profitînd de faptul ca nu prea a fost presat de adversari, a urcat de multe ori şi cu folos în atac

Fundas: Mirel Radoi
Aflat la, probabil, ultimul meci în Ghencea înainte de transferul la campioana Italiei, capitanul Mirel Radoi a jucat ca de obicei, adica foarte bine, sporind regretele fanilor.

Fundas: Cadu
Fundaşul central al lui CFR a facut un joc foarte exact, fiind efectiv imposibil de depaşit de catre buzoieni. Portughezul a trecut şi pe lînga gol în minutul 39, cînd a trimis mingea în transversala.

Fundas: Pereira
Mijlocaşul adus de la Argentinos Juniors începe sa demonstreze de ce s-au platit 2,5 milioane de euro pentru el. Deşi a fost folosit fundaş stînga, Peralta şi-a aratat clasa. Uruguayanul de 23 de ani pare a fi una dintre piesele grele ale campioanei.

Mijlocas: Spadacio
Jucatorul venit în aceasta vara de la Nacional Madeira a facut diferenţa, înscriind ambele goluri ale partidei Farul – Rapid. Spadacio şi-a aratat în mai multe rînduri clasa, iar execuţia cu care a închis tabela a fost una de generic.

Mijlocas: Gabriel Paraschiv
Dupa plecarile lui Deac şi Szekely, antrenorul Grigoraş a lasat greul construcţiei pe Gabi Paraschiv. Mijlocaşul de 30 de ani s-a achitat excelent de sarcini şi, în plus, a aparut şi la finalizare, înscriind de doua ori. A fost cel mai bun de pe teren la partida Oţelul – CS Otopeni.

Mijlocas: Costin Lazar
Deşi toata lumea vorbeşte despre strainii care fac spectacol în noua echipa a Rapidului, cel în jurul caruia se învîrte acest angrenaj este un fotbalist român, Costin Lazar.

Mijlocas: Artiom Karamyan
Inepuizabilul mijlocaş al Timişoarei a reuşit sîmbata o prestaţie de zile mari. S-a aflat în prim-planul majoritaţii fazelor ofensive, a marcat doua goluri şi şi-a facut pe deplin datoria şi în aparare.

Atacant: Arturo
Rolul unui atacant este sa înscrie, iar atunci cînd o face în ultimele minute, aducînd victoria echipei sale, merita toate laudele.

Atacant: Bogdan Mara
Jucatorul Unirii Urziceni nu a avut mila de FC Argeş, echipa unde a evoluat o buna perioada de timp. Cele doua goluri marcate de Bogdan Mara au cîntarit decisiv în stabilirea cîştigatoarei.

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...