Ana-Maria Prodan vs fratii Becali – cine castiga?

0
113

Transferul lui Nicolae Dică la Catania a fost picătura care a umplut paharul relaţiei deja tensionate dintre impresara Ana Maria Prodan şi fraţii Becali. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf susţine că s-a săturat de invectivele pe care aceştia i le-au adresat, şi îi cere în instanţă lui Victor 1 milion de euro pentru defăimare, avînd de asemenea de reglat un cont şi cu Dică, despre care spune că a făcut “un joc dublu”, semnînd cu ea pentru ca apoi să treacă în tabăra adversă.

Conflictul cu fratii Becali

De ce această adversitate între dumneavoastră şi fraţii Becali?
Ana Maria Prodan: Am ajuns la concluzia că fraţii Becali au ceva cu mine personal, poate faptul că o femeie le face concurenţă îi roade prea tare, altfel nu-mi explic de ce aceste murdării. Eu consider că în lumea impresariatului e loc pentru toată lumea. Se pare însă că unii nu văd astfel lucrurile.

SportM: De unde a pornit conflictul?
Ana Maria Prodan: De la Dică, Tamaş şi Cristea de la Dinamo! A fost mare supărare pentru ei că cei trei au semnat cu mine. M-au făcut în toate felurile, prostituată, au zis că îi atrag pe fotbalişti făcîndu-le avansuri sexuale, eu am tăcut, mi-am văzut de treabă, am înregistrat contractele cu cei trei. M-am comportat profesionist.

SportM: Şi totuşi”¦
Ana Maria Prodan: Şi totuşi ei au făcut tot ce au ştiut. L-au transferat pe Tamaş, n-am zis nimic. Cu Dică au lucrat foarte inteligent, vezi Doamne au reprezentat clubul, ca să nu aibă nici o problemă.

SportM: Ce veţi face cu Dică?
Ana Maria Prodan: Eu îl acţionez în judecată pe Dică pentru că mi-a adus serioase prejudicii de imagine. Mi-a afectat imaginea peste tot.

SportM: De ce s-a sucit jucătorul?
Ana Maria Prodan: Din cîte am înţeles, se pare că a procedat aşa ca să rămînă în calcule la Steaua.

”Dica a ajuns de la 7 milioane la 2, e de rasul rasului”

SportM: Este Catania un club prea mic pentru Dică, iar suma de transfer, una infimă?
Ana Maria Prodan: Bineînţeles că nu e Catania pentru Dică! Cît priveşte suma de transfer, s-a ajuns de la 7 milioane de euro, cu cît l-am propus iniţial eu, la 6, apoi 5, 4, de la 4 la 3 şi de la 3 la 2. M-am făcut de rîs în toată Germania, mi-au zis partenerii mei de acolo “Ana Maria, nu ni-l mai propune, pentru că e de rîsul rîsului, pînă la urmă ajungem să îl luăm cu 2-300.000 sau gratis!”.

SportM: Putea ajunge la o formaţie cu greutate?
Ana Maria Prodan: Evident că da. Vă spun că am colaborat cu cei mai mari manageri din Germania ca să îl transfer, şi dacă nu proceda cum a procedat, azi era mult mai bine.

SportM: Ce îi reproşaţi lui Dică?
Ana Maria Prodan: Îi reproşez jocul dublu, mai ales în condiţiile în care a fost anunţat, l-am avertizat că nu e ok, că trebuie să te ţii de contract, nu poţi să ieşi din horă aşa cînd îţi vine ţie! Pentru asta Dică trebuie să plătească. Nu l-a ţinut nimeni în lesă, dar trebuie să ai decenţa să te retragi corect, să fii onest! Eu am aflat de la Laurenţiu că Dică se transferă la Catania prin fraţii Becali. Eu nu procedez aşa de regulă, nu sînt nebună să dau fotbaliştii în judecată. Singurul impresar care a dat în judecată un fotbalist a fost Victor Becali, care i-a cerut 10% lui Pleşan cînd a fugit de el!

SportM: De ce acum şi nu mai devreme acest proces?

Restul interviului in care Ana Maria Prodan da cartile pe fata, numai in numarul actual al revistei Sport Magazin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here