Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Ana Bogdan revine de luni în Top 100 WTA!

Ana Bogdan încheie excelent anul 2019. Calificată în sferturile de finală ale WTA de categorie 125k de la Limoges, ea și-a asigurat punctele revenirii în Top 100 mondial începând de luni, 23 decembrie 2019.

Ana Bogdan a învins-o cu scorul de 6-7, 6-2, 6-4 pe amerifanca Bernarda Pera în optimile de finală de la Limoges și și-a asigurat nu doar calificarea în sferturi, acolo unde va juca împotriva învingătoarei dintre principala favorită, rusoaica Ekaterina Alexandrova (nr. 42 WTA) și franțuzoaica Oceane Dodin, dar și revenirea între cele mai bune 100 de jucătoare ale lumii. Acolo unde căzuse începând din 4 februarie 2019.

Astfel, Ana va deveni a treia româncă din prima sută mondială, după Simona Halep (nr. 4 WTA) și Sorana Cîrstea, care este pe locul 74, dar care dacă va ajunge în semifinale la Limoges va reveni în Top 70 mondial. Deocamdată, a ajuns în sferturi, după ce a trecut cu 6-3, 6-3, de spaniola Sara Sorribes Tormo.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: