Amicale cu Sochaux, Lausanne si Bastia pentru Rapid

Rapid va disputa cinci meciuri amicale in cadrul stagiului de pregatire pe care il va efectua in Elvetia, in perioada 4-17 iulie, cel mai bine cotat adversar urmand a fi formatia Sochaux, ocupanta locului 7 in campionatul Frantei, informeaza site-ul oficial al gruparii alb-visinii.

Primul meci de verificare va avea loc pe 7 iulie, in compania formatiei FC Sion, iar pe 9 iulie echipa antrenata de Cristiano Bergodi va intalni pe Lausanne Sport. La 11 iulie Rapidul va juca impotriva echipei franceze SC Bastia, din liga a doua, iar pe 14 iulie giulestenii vor intalni pe Sochaux. Ultima partida amicala se va disputa pe 16 iulie, in compania formatiei FC Freiburg, din esalonul secund din Germania.

Site-ul giulestenilor mai informeaza ca prima parte a programului de pregatire din aceasta vara, constand dintr-un cantonament la Poiana Brasov care a fost programat in intervalul 24-30 iunie, ar putea sa fie anulat, urmand ca, in schimb, antrenamentele sa se desfasoare in regim de semi-cantonament, la baza Pro Rapid.

In alta ordine de idei, colectivul tehnic condus de Cristiano Bergodi va fi compus din Marian Rada, Renzo Rossi, preparatorul fizic Ion Colonel si noul antrenor cu portarii, fostul goal-keeper al Rapidului, Ion Manu, care ii va lua locul lui Marian Ionita, plecat la Sahtior Donetk.

Cat priveste noile achizitii, cei trei fotbalisti nou-veniti in aceasta vara, Stefan Grigorie, Vladimir Bozovic si Pierre Boya, precum si antrenorul Cristiano Bergodi vor fi prezentati oficial miercuri, de la ora 13:00, la hotelul Hilton din Capitala.

 

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...