Amical: Rapid a facut scor cu Rm. Valcea

Nevoită să urmărească la televizor evoluţiile rivalilor de la Steaua şi Dinamo în primăvara europeană, Rapid Bucureşti speră să-şi revină în mini-retur după o primă parte cenuşie de sezon iar amicalul cu FC Vâlcea, câştigat cu 7-0, este dătător de speranţe.

După un turneu de pregătire cu partide nu foarte reuşite în Insulele Canare, cu un singur gol marcat în trei jocuri, Rapid şi-a regăsit pofta de gol în singurul amical disputat în ţară în acest debut de an, 7-0 cu FC Vâlcea.

Cu veteranul Ionel Ganea în prim plan, jucătorii Rapidului au răsplătit pe măsură susţinerea fanilor, circa 5.000 venind la joc în condiţiile în care aproape jumătate de stadion este în renovare, şi au marcat gol după gol în poarta nefericiţilor vâlceni.

După un debut de joc mai echilibrat în care vâlcenii au reuşit să ţină mingea departe de propria poartă, rapidiştii au început să dea drumul la pase şi să joace în viteză, cu multe devieri, astfel că apărarea oaspete a început să se clatine.

în minutul 19 Măldărăşanu a transformat o lovitură liberă de la 20 de metri perpendicular pe poarta adversă, în minutul 27 Bădoi a punctat din apropiere, l-a imitat Maftei în minutul 29, Ganea a transformat un penalty în minutul 38 iar Mazilu a făcut 5-0 în minutul 40, după o excelentă acţiune a lui Buga, şi a stabilit scorul pauzei.
 
în partea a doua, Răzvan Lucescu a schimbat treptat aproape întreaga echipă, mai puţin pe Săpunaru, şi Rapid a mai reuşit doar două goluri marcate de australianul Griffiths în minutul 60 şi Ianis Zicu în prelungiri.

Rapid – FC Vâlcea 7-0 şi giuleştenii au dovedit o eficacitate care le-a lipsit foarte mult atât în toamnă cât şi în turneul din Insulele Canare.

Răzvan Lucescu a început cu Dani Coman – Săpunaru, Maftei, Rada – Bădoi, Măldărăşanu, Nicolae Grigore, Perjă – Buga, Ganea, Mazilu, au mai intrat Edel, Costin Lazăr, Viorel Moldovan, Griffiths, Zicu, Marius Constantin, Ionuţ Stancu, Emil Dică, Marcello şi Păun.

FOTO: AMOS News 

Stiri recente

Simona Halep împlineşte 32 de ani

Simona Halep împlineşte astăzi 32 de ani. Ea a fost suspendată patru ani pentru dopaj și a ieşit din...