Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Amical: Dinamo – Lech Poznan 3-0

Dinamo Bucuresti a dispus, vineri, scor 3-0, de formatia poloneza Lech Poznan, in cel de-al doilea joc desfasurat in cadrul stagiului de pregatire din Antalya.

Golurile gruparii din Stefan cel Mare au fost marcate de Florin Bratu (15-penalty), Adrian Cristea (42) si Marius Alexe (79).

Antrenorul lui Dinamo, Cornel Talnar, a inceput jocul cu urmatorul prim „11”: Romanovs – Stoican, Moti, Goian, Musat – Torje, Margaritescu, Cristea, Bostina – L. Ganea, Bratu. Au mai intrat: Ropotan, Blay, Galliquio, Izvoranu, Pulhac, Zicu, Vranjkovic, C. Munteanu, Alexe, Oprita.

In cadrul stagiului din Turcia, ros-albii au mai jucat un singur meci, in fata croatilor de la Slaven Belupo, pierdut cu 0-2.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: