Amical/ Dinamo – Echipa pilotilor, scor 8-8

0
123

Dinamo a terminat la egalitate, joi seara, meciul contra selectionatei pilotilor din Formula 3, antrenata de Ioan Andone, scor 8-8, intr-o partida disputata pe parcursul a doua reprize a cate 30 de minute, in care portarii Lobont si Romanovs au reusit cate un hat-trick.

Dinamo a aliniat un o formula inedita: Danciulescu – Margaritescu, Niculescu, C. Munteanu, Cristea – Balace, Ze Kalanga, Moti, Blay – Lobont, R. Stefan.

Portarul nationalei, Bogdan Lobont, a jucat atacant, a avut numarul 10 pe tricou si a purtat banderola de capitan, reusind un hat-trick pentru dinamovisti. Liviu Ganea a jucat pentru echipa pilotilor, antrenata de Ioan Andone, la care a mai evoluat in prima repriza si portarul Romanovs. Dupa pauza, la Dinamo a trecut Romanovs in avanposturi, acesta reusind sa marcheze de trei ori, si au mai intrat Ropotan si Vranjkovic. Pentru Dinamo, pe langa cele doua hat-trick-uri reusite de portarii Romanovs si Lobont, au mai marcat Margaritescu si Moti, fiecare cate un gol.

“Nu am intrat si eu pentru ca nu aveam loc. Am facut egal acum cu Andone, dar sper sa-l bat data viitoare. Lui Margaritescu nu-i dau banii pentru ca a marcat din interiorul careului si, oricum, nu era in program sa traga el la poarta”, a declarat, joi, Mircea Rednic.

Atacantul dinamovist, Claudiu Niculescu, a tinut sa mentioneze ca cele doua formatii nu au facut blat: “si noi daca ne urcam la volan, in locul lor, suntem pe langa. Nici fotbalul nu e asa usor. Oricum, acest meci nu a fost blat, s-a jucat pe viata si pe moarte. Margaritescu a dat gol din afara careului pentru moralul lui, dar conteaza sa marcheze in jocuri oficiale”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here