Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Amical de lux: Manchester United vs Europa

Marile staruri din fotbalul european si-au confirmat prezenta la meciul de pe 13 martie disputat pe Old Trafford dedicat implinirii a 50 ani de la semnarea tratatului prin care lua fiinta Uniunea Europeana. La meciul dintre Manchester United si echipa Europei, Barcelona ii va trimite pe Ronaldinho, Puyol, Thuram si Zambrotta, Olympique Lyon pe Coupet, Abidal si Juninho Pernambucano, Real Madrid pe Beckham, Liverpool pe Gerrard si Carragher.

Amicalul de gala va sarbatori de asemenea si 50 ani de la intrarea clubului Manchester United in cea mai importanta competitie a planetei, Cupa Campionilor Europeni. De asemenea, aceasta partida va fi una cu totul speciala pentru David Beckham jucatorul ce se reintoarce pe terenul unde a debutat in fotbalul mare, dupa 4 ani petrecuti in Spania.
 Echipa Europei ii va avea ca antrenori pe Marcello Lippi si scotianul Andy Roxburgh, cei doi tehnicieni facand tandem si la All Star-ul Europei din 2001 jucat la Bari. Meciul caritabil de la Manchester va fi condus Markus Merk, nimeni altul decat „fluierasul” ce va oficia si meciul dintre Romania si Olanda, arbitrul germanul implinind cu doua zile inaintea partidei varsta de 45 ani. Merk va fi ajutat in Anglia de Alessandro Griselli (Italia) si Mark Simons (Belgia) in timp ce arbitru de rezerva a fost desemnat Howard Webb, cel care a oficiat finala cu scandal dintre Chelsea si Arsenal, de duminica din Cupa Ligii.

Citeste mai multe!