Amenda de 6.000 lei pentru Poli Timisoara

0
163

Clubul Poli Timişoara va fi sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 6.000 de lei deoarece nu a respectat obligaţiile privind prevenirea şi combaterea violenţei în sport, la meciul cu Steaua, scor 1-0, din semifinalele Cupei Românie, partidă marcată de incidente, informeaza Mediafax.

De asemenea, potrivit unei Precizări a Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, în cazul a şapte suporteri s-au întocmit acte premergătoare urmăririi penale (cinci cazuri de deţinere de obiecte de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice şi în două cazuri port de armă albă). Alţi 13 suporteri au fost sancţionaţi contravenţional – 11 cu amenzi în valoare totală de 10.800 lei, 2 cu avertisment. În plus, a existat un urmărit general, care a fost predat la secţia de poliţie.

Jandarmeria precizează că pe parcursul afluirii suporterilor spre incinta stadionului Giuleşti-Valentin Stănescu nu s-au înregistrat incidente majore, situaţiile conflictuale apărute fiind aplanate de către forţele de ordine fără să fie necesară intervenţia în forţă sau aplicarea unei sancţiuni.