Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Alpar Meszaros: „Puteam castiga, insa ne-a lipsit norocul”

Principalul Universitatii Cluj, Alpar Meszaros (in imagine), a declarat, sambata, ca formatia pe care o conduce putea castiga cele trei puncte in meciul cu UTA, de pe teren propriu, incheiat cu scorul de 2-2, insa alb-negriilor le-a lipsit norocul.

„Imi felicit jucatorii pentru efort si dorinta, atita timp cit dau totul pe teren, la final le dau mina si le multumesc. Avem 14 jucatori noi la echipa, e foarte greu sa schimbi totul intr-o luna. Am fi putut cistiga, dar n-am avut noroc. Jucatorii erau distrusi in vestiar, dar asta e fotbalul, de aia e frumos, ca poti repara in etapa urmatoare. Am avut probleme pe stinga, Milan Jovanovici a gresit la golul doi, in timp ce Gigel Coman, care n-a fost in forma, a gafat la primul gol. Imi pare rau pentru publicul superb, pe care n-am reusit sa-l multumim”, a spus tehnicianul clujean.

Alpar Meszaros a acuzat si prestatia centralului Victor Berbecaru.

U Cluj si UTA au incheiat la egalitate, scor 2-2, intr-un meci disputat pe stadionul „Ion Moina”, din etapa a XXI-a a Ligii I.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: