Alexandru Tudor sau Cristi Balaj în Liga Campionilor

0
103

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat astăzi că unul dintre Alexandru Tudor sau Cristian Balaj ar putea fi promovat la Premier Class şi selecţionat pentru a arbitra meciuri din Liga Campionilor.

Obiectivul CCA de a avea din nou arbitri în cea mai importantă competiţie europeană inter-cluburi este foarte aproape de a fi îndeplinit.

La mai bine de 10 de ani de când Ion Crăciunescu arbitra finala Ligii Campionilor, România ar putea avea din nou un arbitru în competiţia numărul unu a cluburilor din Europa, Alexandru Tudor şi Cristian Balaj fiind supervizaţi pentru a fi promovaţi.

Tudor va primi un meci în Cupa UEFA iar Balaj va merge la un turneu final Under 19 urmând ca în funcţie şi de evoluţiile lor din fotbalul din România să se facă o evaluare finală şi în august să se decidă dacă vre-unul dintre cei doi poate fi promovat în Premier Class şi poate primi meciuri de Liga Campionilor.

Sorin Corpodean nu mai poate promova la Premier Class din cauza vârstei înaintate, Corpodean pierzând o bună ocazie în 2001-2002 când a avut probleme pe plan intern.

Alături de Alexandru Tudor, Cristian Balaj şi Sorin Corpodean, CCA îi mai are pe lista UEFA pe centralii Sebastian Colţescu, Augustus Constantin, Alexandru Deaconu şi Marian Salomir, asistenţii Eduard Dumitrescu, Nicolae Marodin, Mikloş Nagy, Cristian Nica, Aurel Oniţa, Ionel Popa, Marcel Savaniu, Zoltan Szekely, Octavian Şovre şi Adrian Vidan, arbitrii de fotbal în sală Alexandru Băjan, Gabriel Gherman, Bogdan Sorescu şi Ştefăniţă Vădan, arbitri femei Teodora Albon, Cristina Dorcioman şi Cristina Ionescu, şi arbitri asistenţi femei Fevronia Ion, Petruţa Iugulescu, Irina Mârţ şi Monica Rigo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here