Al doilea agresor al cameramanului TVR a fost prins

După ce Cătălin Iordan, suporterul Stelei care l-a lovit cu un lanţ peste picioare pe cameramanul TVR, Robert Cristea, la meciul Steaua – Dinamo a fost reţinut iar apoi eliberat pentru a fi anchetat în stare de libertate, joi a fost reţinut şi al doilea agresor al cameramanului TVR.

După o căutare de mai multe zile, fanul Stelei care l-a lovit şi i-a spart camera de filmat lui Robert Cristea a fost în cele din urmă reţinut şi dus la Secţia 22 Poliţie care se ocupă de acest caz.

Este al doilea personaj reţinut în acest scandal după ce primul, Cătălin Iordan, cel care l-a lovit cu un lanţ peste picioare pe cameramanul TVR, a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore iar apoi eliberat.

Deşi Parchetul propusese reţinerea agresorului, Judecătoria a hotărât că cel poreclit “Tweety” nu reprezintă un pericol public şi poate fi cercetat în libertate cu interdicţie de părăsire a Capitalei
 

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...