AISS: Nu contestam echipa, il contestam pe Becali!

0
123

Redăm integral comunicatul de presă al Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti, primit joi pe adresa redacţiei

În lumina ultimelor zvonuri şi a întâmplărilor din ultima etapă, de la meciul Steaua – Poli Iaşi, Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti doreşte să clarifice, încă o dată, motivele care stau la baza protestelor suporterilor stelişti.

Nu am trecut cu vederea gestul jucătorilor noştri din ultimul meci, ci dimpotrivă: mesajul lor a demonstrat că atmosfera din tribune nu-i poate lăsa indiferenţi şi că glasul fanilor ajunge până la ei. Şi, da!, suntem de acord cu ei: împreună suntem mai puternici!

Din păcate însă, protestul împotriva lui George Becali nu are nicio legătură cu jucătorii Stelei, nici cu jocul acestora, nici cu actuala poziţie din clasament! Starea de saturaţie la care au ajuns majoritatea suporterilor stelişti nu vine din nereuşitele acestui sezon: steliştii adevăraţi au prins ani mai buni şi ani mai proşti şi totuşi au rămas neclintiţi alături de Steaua.

Protestul îndreptat împotriva lui George Becali (şi a lui Valeriu Argăseală) sancţionează politica de distrugere şi de călcare în picioare a numelui Steaua! Politica de batjocorire a gloriilor roş-albastre, de insulte şi ameninţări la adresa suporterilor, de transformare a Stelei dintr-o echipă iubită şi respectată într-una dispreţuită şi hulită.

Anii întregi de insulte şi lipsa de respect la adresa unor oameni care au făcut Steaua ceea ce încă mai este azi, trimiterea bodiguarzilor în peluză, purtarea fularului lui Dinamo, Steaua creştină, în 8 colţuri, cazul “Valiza”, “femeile” pe care i le-a “plasat” lui Hagi, “jigodia” de Boloni şi “labilul psihic” Iordănescu, “vagabonzii”, “derbedeii”, “huliganii” de suporteri – toate acestea NU POT fi acoperite prin victorii pe terenul de fotbal, într-un sezon şters şi tern. CÄ‚LCAREA ÎN PICIOARE A STELEI NU SE POATE RÄ‚SCUMPÄ‚RA CU O VICTORIE LA PITEŞTI, nici măcar cu un iluzoriu loc în Champions League.

Protestul început strict împotriva lui George Becali trebuie să continue şi va continua – nu pentru că Steaua joacă prost, ci pentru că “graţie” lui Becali am ajuns să ne simţim prost că ţinem cu Steaua!

Da, împreuna suntem mai puternici! Steaua suntem noi!

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here