Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Afla despre gama de panouri fotovoltaice de la dbsolar la preturi avantajoase!

Cine nu isi doreste sa produca propria energie electric apentru a numai depinde de un furnizor electric. Este un vis la care foarte multe persoane aspira, insa realitatea nu este intotdeauna aceeasi cu planul. Insa, cei care se informeaza din timp si investesc inteligent, vor afla despre sisteme si kit-uri care sa indeplineasca aceasta “fantezie”. Pe site-ul magazinului voltech.ro exista o multime de oferte si produse din gama de panouri fotovoltaice de la dbsolar care se pliaza perfect pe cerintele mai multor clienti. Fie ca acestia doresc sa ramana conectati la sistemul de energie electrica, pot opta pentru sisteme on-grid fie renunta total si aleg un sistem off-grid, care le ofera independenta energetica 100%.

Sistemul Sistem Off Grid VLT 3900Wp este modelul perfect de kit solar off grid, care permite producerea de energie electrica in cantati mari pentru a fi stocata apoi in baterii sau folosita direct pentru diferite aplicatii:

Kit-ul este compus din urmatoarele componente:

– Panou fotovoltaic 260W 24V, policristalin;

– Structura prindere plan inclinat;

– Invertor sinus pur Phoenix Inverter 48/5000 – 230V VE.Bus ;

– Regulator BlueSolar MPPT 150/70-MC4 (12/24/36/48V-70A);

– Acumulator 12V/220Ah Gel Victron Energy (12 buc)

– Monitorizare Victron 700BMV;

– Kit conectica .

Sistemul de panouri solare off-grid garanteaza ca nu veti experimenta nicio pana de curent imprevizibila acasa. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu veti fi legat de sursa de alimentare a orasului, care poate avea intreruperi de curent datorita ploii inghetate, furtunilor, lapovitei sau vanturilor puternice care pot deteriora liniile electrice si echipamentele.

Penele de curent electric sunt suparatoare, deoarece impiedica productivitatea si fac conditiile de viata incomode.

In timp ce intreruperile de cateva minute pana la cateva ore sunt neplaceri, cele care dureaza zile sau saptamani sunt incredibil de stresante, deoarece proprietarii de case vor experimenta pe deplin disconfortul in aceste perioade. A trai fara iluminare este incomod si trebuie sa asteptati ca serviciul sa revina este frustrant.

Instalarea unui sistem solar off-grid  il face pe beneficiar autosuficient in ceea ce priveste colectarea de energie.

Bateriile incarcate cu energie solara va pot permite locuinta sa functioneze fara sa va faceti griji cu privire la furtuni, ploi, vanturi, friguri si valuri de caldura care pot intrerupe energia prin deteriorarea liniilor electrice sau cresterea cererii de energie.

Echipamentul unui sistem in afara retelei este independent si tot nu trebuie sa va faceti grija decat pentru a avea necesarul de energie pentru a evita intreruperile de curent.

Iesirea din reteaua de curent este o idee excelenta pentru persoanele care se pregatesc pentru calamitati care pot duce la intreruperi de energie pe termen lung, astfel incat sa poata supravietui cu un confort relativ.

Utilizarea energiei regenerabile in afara retelei va elimina dependenta de resurse finite, cum ar fi combustibilii fosili, care cresc in timp ce acestea se epuizeaza, eliminand totodata necesitatea de a plati facturile la electricitate.

Desi costul initial pentru un sistem solar in afara retelei este ridicat, ratele lunare scazute si costurile reduse de intretinere il compenseaza pe termen lung.

Sistemele solare in afara retelei se bazeaza doar pe soare pentru a produce energie pentru o gospodarie, ceea ce inseamna ca nu exista facturi lunare de electricitate de platit. Costurile de intretinere sunt, de asemenea, mai mici decat standardul datorita lansarii corpurilor cu LED-uri care necesita doar schimbarea bateriilor.

Avand in vedere ca echipamentele asociate sistemelor solare off-grid nu depind de retea, procesul de instalare este mult mai simplu decat sa se bazeze pe infrastructura complexa pentru a functiona.

De exemplu, instalarea sistemelor legate de retea necesita serviciul profesionistilor pentru conectarea la reteaua electrica a orasului.

Pe de alta parte, instalarea unui sistem solar in afara retelei necesita doar ca proprietarul unei case sa fie informat cu privire la instrumentele obisnuite. Procesul nu este la fel de complicat, ceea ce ar putea elimina necesitatea angajarii unui profesionist.

De asemenea, din ecuatie este scos procesul costisitor de transare pentru a pune energia solara colectata pe retea, care este necesara atunci cand se utilizeaza sisteme legate de retea.

Locuitorii din zonele rurale si indepartate se confrunta cu o problema semnificativa in ceea ce priveste energia electrica. Au mai putina infrastructura (si mai putin avansata) decat locurile urbanizate, ceea ce duce la dificultati de conectare la reteaua electrica primara.

Sansele de intrerupere sunt mai mari in zonele indepartate, ceea ce face ca conditiile de viata sa fie incomode. Cu un acces atat de limitat la retea oricum, un sistem solar in afara retelei ar fi perfect pentru gospodariile rurale.

Daca locuiti intr-o zona rurala, un sistem solar in afara retelei va poate face locuinta autosuficienta si mai independenta de puterea orasului inconsistenta. De asemenea, este in mod normal mai ieftin si va ofera mai multa disponibilitate pentru a va deplasa acolo unde nu exista linii electrice de oras.

La fel ca in cazul oricarui tip de energie regenerabila, energia solara este mai ecologica si mai curata pentru mediu decat energia combustibililor fosili.

Fie ca utilizati sisteme solare in afara retelei sau in retea, acestea vor fi in continuare mai ecologice decat energia cu combustibili fosili.

Energia regenerabila permite tuturor sa genereze electricitate fara a fi nevoie sa arda combustibili fosili, reducand astfel amprenta de carbon produsa prin utilizarea energiei.

Magazinul voltech.ro propune cele mai avantajoase sisteme de panouri fotovoltaice de la dbsolar, fiind panouri de calitate superioara, iar preturile sunt extrem de avantajoase!

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: