Adrian Mutu: “Nu cred ca este vorba de o accidentare grava”

0
118

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu (foto), accidentat, duminica, in partida cu formatia AS Roma, a declarat ca nu crede ca este vorba de ceva grav, informeaza site-ul fiorentina.it, citind cotidianul La Nazione.

“Nu cred ca este ceva grav. Cred ca este doar o entorsa la genunchi. Trebuie sa string din dinti si sa astept rezultatul rezonantei magnetice. Partida cu AS Roma? Cred ca meritam sa marcam in prima repriza. Nu cred ca dupa acest esec lupta noastra pentru locul patru s-a complicat iremediabil. Sunt convins ca daca vom lupta, vom stringe din dinti, la final vom reusi sa ne indeplinim obiectivele”, a spus Mutu.

Adrian Mutu s-a accidentat la genunchiul sting in minutul 39, la un duel cu portarul echipei AS Roma, Doni. Atacantul a primit ingrijiri la marginea terenului si a fost apoi inlocuit de Papa Waigo, in minutul 43. Adrian Mutu a fost diagnosticat de medicii formatiei toscane cu traumatism contuziv cu entorsa la genunchiul sting, care i-a afectat si ligamentul colateral median intern, iar luni va fi supus unui control amanuntit pentru a se stabili cu exactitate natura accidentarii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here