Te asteptam si pe retelel sociale

Nationala

Adrian Mutu, atacat de presa din Bulgaria

Presa bulgara de luni il ataca pe Adrian Mutu (foto), despre care scrie ca este un „cunoscator intr-ale cocainei care nu stie ce vorbeste”, dupa ce jucatorul Fiorentinei a facut referiri la gradul de civilizatie al bulgarilor, informeaza Sport.ro.

„Bietii romani vor continua sa inmoaie mamaliga in icre negre si tot nu se vor civiliza nici peste 100 de ani, chiar daca au intrat in UE. In loc sa se imbete cu tuica pentru ca sunt aproape calificati la Euro 2008, rominii prefera sa se ia de noi. Cunoscatorul intr-ale cocainei Adrian Mutu a explicat dupa victoria cu Olanda ca noi, bulgarii, suntem niste barbari. Asta demonstreaza ca desi omul nu mai e dependent, nu stie ce vorbeste. Dumnezeule, Tu cel care-i inchizi pe cei care gresesc si pe cei ridicoli, de ce le-ai dat drumul rominilor pe pamint?”, scrie publicatia 7 Zile Sport.

Atacul presei bulgare vine dupa ce atacantul Adrian Mutu a declarat, simbata, dupa meciul cu Olanda, cistigat de Rominia, cu scorul de 1-0, ca i-ar placea ca alaturi de romini sa se califice la Euro-2008 si olandezii, deoarece „sunt mai civilizati”.

Citeste mai multe!