Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Adrian Anca: „Ii cer presedintelui Dumitru Dragomir sa intervina in cazul nostru”

Adrian Anca (foto), atacantul celor de la CFR Cluj, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca nu se astepta sa fie trimis la echipa de juniori de catre conducere. Acesta ii cere lui Dumitru Dragomir sa intervina in acest caz.

„Este un moment greu pentru mine si baieti. Nu credeam ca se va ajunge aici. Nu-mi vine sa cred ca am patit asa ceva. Ii cer presedintelui Dumitru Dragomir sa intervina in cazul nostru. Imi doresc sa se lamureasca totul in acest caz, de unde a plecat toata povestea. Cred ca Dumitru Dragomir are toate parghiile de a lua masuri si de a afla adevarul. Nu m-am gandit niciodata sa tradez pe CFR. Sunt gata sa merg si la detectorul de minciuni pentru a-mi demonstra nevinovatia”, a spus Adrian Anca.

Dumitru Dragomir, a declarat , ca forul pe care il conduce nu are de ce sa se implice in cazul jucatorilor de la CFR Cluj exclusi din lot.

„Este o mare prostie. LPF nu are de ce sa se implice. Dupa parerea mea, cineva a vrut raul CFR-ului. Nu stiu cine, dar strategia Stelei a fost foarte buna si a reusit. Jucatorii respectivi nu au fost luati in lot pentru meciul de la Pitesti si Clujul a pierdut doua puncte extrem de pretioase”, a declarat Dragomir.

Citeste mai multe!