Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

adidas Fotbal lansează noul Predator 18+ 360 Control

– Noul model este disponibil în cadrul colecției Skystalker cu versiuni pentru stadion, teren sintetic și stradă – Noul model este disponibil în cadrul colecției Skystalker cu versiuni pentru stadion, teren sintetic și stradă –
– Inovațiile includ configurația hibrid a crampoanelor și noul CONTROLSKIN–
– Pantoful urmează să fie purtat pe teren începând de astăzi de jucători celebri precum Paul Pogba, Ivan Rakitic, Dele Alli și Mesut Ozil –

adidas Fotbal relansează astăzi cei mai faimoși pantofi pentru fotbal, adidas Predator. Predator 18+ 360 Control fac parte din colecția Skystalker – alături de modelele X și NEMEZIZ – și se inspiră din modelele emblematice Predator, totodată fiind actualizat prin intermediul inovației și al instrumentelor moderne.

 

Predator 18+ 360 Control este disponibil în culorile negru, roșu și auriu și este caracterizat de țesătura îmbunătățită Primeknit SOCKFIT COLLAR, care îmbracă glezna ca o șosetă.  Țesătura se extinde în mod natural pe forma piciorului în timp ce oferă o susținere adecvată.

Materialul Primeknit include un strat CONTROLSKIN pentru un control mai bun asupra mingii, indiferent de condiții. Alături de acest strat se regăsește ANATOMICAL UPPER, o suprafață care imită forma anatomică a călcâiului pentru a oferi susținere fermă.Sistemul PURECUT LACELESS asigură un control maxim al suprafeței în timp ce FORGED KNIT, structura de susținere a tălpii creează stabilitate în zona mediană și laterală, pentru a susține mișcările complexe.

CONTROLFRAME-ul îmbunătățit cu straturi de poliamidă ce oferă performanță ridicată este proiectat pentru a stabiliza mișcarea, iar noua configurație hybrid a crampoanelor amplifică rotația și tracțiunea. Talpa intermediară BOOST™ se întinde pe întreaga suprafață a pantofului, asigurând retur de energie la fiecare pas.

Sam Sandy, VP Design adidas Football, a declarat: „Atunci când am proiectat Predator 18+ 360 Control am vrut să creăm cea mai inovatoare gheată de pe piață și în același timp să rămânem fideli elementelor care au făcut din Predator un pantof emblematic. Am vrut să creăm ghetele de fotbal pentru acei jucători care controlează meciul printr-o lovitură decisivă sau printr-o pasă de geniu peste apărători. Noul Predator va oferi atleților precum Paul Pogba și Dele Alli instrumentele de care au nevoie pentru a își maximiza  creativitatea; printre acestea ar fi introducerea CONTROLSKIN și a unei noi configurații hibrid a crampoanelor care să susțină mișcarea dinamică cerută de atleții profesioniști.”Predator 18+ 360 Control este de asemenea disponibil ca pantof pentru sală și teren sintetic. Precum gheata pentru iarbă, acesta beneficiază de aceleași caracteristici definitorii, cum ar fi SOCKFIT COLLAR, PURECUT LACELESS în partea superioară, CONTROLSKIN, talpa intermediară BOOST™ și crampoanele de tracțiune.Făcând trecerea de la gazon pe asfalt, pantoful Predator este de asemenea disponibil într-o versiune urbană. Acesta beneficiază de o suprafață tricotată și de emblematica formă de șosetă ce îmbracă glezna, combinate cu talpa intermediară BOOST™.Ultimul model Predator va fi purtat pe teren de atleți precum Paul Pogba, Dele Alli Ivan și Mesut Ozil.

(de Teodor Chiriac)

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...