Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Accidentare grava pentru Simona Halep

Simona Halep a Incheiat meciul cu Angelique Kerber in mai putin de o ora, ea iesind accidentata de pe teren la scorul de 6-1, 3-3.

Romanca a spus totul despre accidentarea sa la o ora dupa abandonul din meciul cu Angelique Kerber.

„Investigatiile au aratat ca am o ruptura la nivelul gambei stangi. Voi efectua un RMN maine pentru a intelege mai bine despre ce accidentare este vorba, dar, pentru moment, nu suntem siguri de perioada de recuperare.

Sunt foarte dezamagita sa inchei in acest fel turneul de la Roma, dar voi face tot ce pot sa ma recuperez si sa revin cat mai rapid posibil. Va multumesc pentru sustinere si va voi tine la curent cu recuperarea”, a scris Simona halep pe Twitter.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: