Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

Accident cu doar cativa metri inainte de finish

Ghinion imens pentru un ciclist la Turul Qatarului. Belgianul Tom Steels a căzut de pe bicicletă cu doar câţiva metri înainte de finish. Angrenat în sprintul final pentru un loc pe podium belgianul a intrat în coliziune cu australianul Graeme Brown care l-a doborât de pe bicicletă.

în urma impactului cu solul Steels s-a ales cu o zgârietură zdravănă pe faţă. Deşi australianul Brown a trecut al treilea linia de sosire organizatorii l-au descalificat pentru că a fost considerat vinovat în accident. în locul lui, pe trei s-a clasat francezul Jean-Patrick Nazon.

Etapa a 2-a a turul Qatarului a fost câştigată de belgianul Tom Boonen care a devenit cu această ocazie şi tricoul galben în clasamentul general.

realitatea.net 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: