AC Milan va contesta suspendarea lui Dida

Clubul italian de fotbal AC Milan va face apel impotriva suspendarii pentru doua meciuri a portarului sau, brazilianul Dida, dictata de UEFA, a anuntat joi seara gruparea din Serie A.

“Consideram aceasta sanctiune foarte, foarte dezechilibrata. Vom face, cu siguranta, apel. Suspendarea face ca Dida sa para protagonistul incidentului de la Glasgow, iar acest lucru nu este corect”, a declarat avocatul clubului milanez, Leandro Cantamessa.

Dida a fost suspendat 2 meciuri pentru ca a simulat o accidentare, in timp ce clubul scotian Celtic Glasgow a fost amendata cu 35.760 de euro, din care jumatate cu suspendare, in urma patrunderii unui spectator pe teren, in timpul meciului din etapa a 2-a a fazei grupelor Ligii campionilor Celtic – AC Milan (2-1), disputat pe 3 octombrie.

Portarul brazilian s-a prabusit pe gazon, fiind evacuat pe o targa, dupa ce a fost atins usor cu mana de suporterul scotian intrat pe teren.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...