A.N.S. a împărţit banii pe 2007

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, Octavian Belu, a anunţat principalele priorităţi pentru anul 2007. Cu toate că ar fi vrut bani mai mulţi de la bugetul de stat, Belu are planuri mari cu sportul românesc.

Octavian Belu crede că principala problemă din sportul românesc este infrastructura. El spune că aceasta există, însă din cauza organizării slabe unele săli de sport nu pot fi folosite de cluburi.

“Sala aparţine unei structuri, asociaţia sportivă aparţine altei structuri în acelaşi minister. Cei de la secţie nu pot intra în sală”, a spus Octavian Belu.

Preşedintele comitetului olimpic român, Octavian Morariu, crede că sportul românesc are nevoie de mai mulţi bani şi a găsit o soluţie de autofinanţare.

Sunt resurse private, sunt finanţări private pe care le putem accesa, însă pe care marile societăţi sunt foarte prudente în a le pune la dispoziţie”, a susţinut Octavian Morariu.

Pentru anul 2007 Agenţia Naţională pentru Sport a împărţit federaţiilor un buget total de peste 50 de milioane de lei. Cei mai mulţi bani, 5.300.000 de lei, i-a primit Federaţia de Atletism.

realitatea.net

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...