A fost inaugurat patinoarul din cadrul Telekom Arena

Patinoarul construit de omul de afaceri Ion Țiriac cu o sumă cuprinsă între 3,5 și 3,9 milioane de euro a fost inaugurat:  Acesta este prima arenă din cadrul complexului sportiv Telekom Arena pe care fostul jucător de tenis intenționează să îl ridice pe aproximativ 20 de hectare în orașul Otopeni.
Complexul sportiv de la Otopeni va mai cuprinde 25 de terenuri de tenis și posibil o arenă pentru ca în viitor aici să se poată organiza turneul BRD Năstase Țiriac Trophy, mutat pentru doi ani la Budapesta din cauza închiderii Arenelor BNR. Tot aici, Ion Țiriac va construi un stadion cu pistă de atletism și o grădiniță sportivă, un concept nou care va fi implementat de omul de afaceri.

Patinoarul, primul construit în zona Ilfov-București în ultimii 64 de ani, este singurul care funcționează la ora actuală, după ce arena „Mihai Flamaropol” a fost demolată.

Pe gheața din Otopeni copiii de la cluburile de hochei și patinaj artistic din Capitală se vor putea antrena gratuit, Ion Țiriac asigurând de altfel și transportul acestora cu un autocar. De asemenea, se vor organiza cursuri de hochei și patinaj artistic pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani în cadrul unei școli dedicate. Accesul pentru publicul larg va fi permis în primul trimestru al anului 2017.

Patinoarul are o suprafață totală de 4.863 de metri pătrați, o capacitate de 500 de locuri și 70 de locuri de parcare, investiția ridicându-se la 3,6 milioane de euro.

În cadrul inaugurării, Ion Țiriac a primit o crosă din partea președintelui COSR, Mihai Covaliu, și un puc de la ambasadorul Canadei la București, Kevin Hamilton.

După tăierea panglicii, pe gheața noului patinoar a avut loc un meci demonstrativ de hochei între două echipe de juniori, precum și câteva programe ale unor copii de la cluburile de patinaj artistic.

La inaugurare au fost prezente numeroase personalități sportive printre care Ilie Năstase, Mihai Covaliu, Elisabeta Lipă, George Boroi, Simona Halep, Horia Tecău, Marius Copil, Mariana Bitang, Octavian Bellu, Adrian Stoica, Cristian Gațu, Violeta Beclea Szekely, Monica Iagăr, Sandra Izbașa, Andreea Răducan, Mihai Leu, Bogdan Stelea și Alina Dumitru.

Stiri recente

Cohn&Jansen este agenția anului la Effie Awards România 2024

Desemnată pentru pentru prima dată Agenția Anului în cadrul festivalului Effie Awards România, Cohn&Jansen a obținut 7 trofee pentru 4...