test

7 stelisti, in pericol de suspendare

Misiunea campioanei României, Steaua Bucureşti, în 16-imile de finală ale Cupei UEFA devine din ce în ce mai grea. Pe lângă faptul că întâlneşte cea mai bună echipa din Europa în 2006 şi va juca fără golgeterul Dică, Steaua are probleme şi cu cartonaşele.

Parcursul istovitor din grupele Ligii Campionilor a lăsat urme, şapte jucători ai Stelei urmând a rata returul cu FC Sevilla dacă sunt avertizaţi în prima manşă de la Bucureşti.

Astfel, pe lângă absenţele încă de lungă durată ale lui Dică şi Opriţa şi problemele avute cu Neşu şi Andrey, abia reveniţă, Steaua i-ar putea pierde pentru returul cu Sevilla şi pe Cernea, Ghionea, Goian, Nicoliţă şi Ovidiu Petre, toţi la un cartonaş galben de suspendare.

Ceilalţi doi jucători aflaţi în pericol de suspendare sunt Nicolae Dică şi Daniel Opriţa, fotbalişti ce vor rata cel puţin meciul de joi, de la Bucureşti, din cauza problemelor medicale.

Sevilla nu are probleme cu cartonaşele galbene, Daniel Alves, Sergio Barbosa, Luis Fabiano, Renato, Marti şi Aitor Ocio au câte un avertisment trecut în dreptul lor, în condiţiile în care suspendarea vine pentru trei cartonaşe galbene, iar Palop abia revine după o suspendare.

La Dinamo un singur jucător este în pericol să rateze returul cu Benfica de la Bucureşti, atacantul Claudiu Niculescu, în timp ce portughezii îi au pe lista jucătorilor pasibili de suspendare pe Konstantinos Katsouranis şi Ricardo Rocha, ultimul plecat între timp la Tottenham Hotspur.

Stiri recente

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători. Cei 32 de jucători...