Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Europa

60 de suporteri arestati dupa Bremen – Ajax

Violenta in fotbal continua pe stadioanele din Europa, aproximativ 60 de suporteri olandezi fiind arestati dupa terminarea partidei dintre Werder Bremen si Ajax Amsterdam, informeaza calciomercato.

Terminata cu 3-0 pentru gazdele de la Bremen, disputa, contand pentru 16-imile Cupei UEFA, a continuat si dupa cele 90 de minute regulamentare, cele doua galerii luandu-se la bataie. Interventia prompta a fortelor de ordine a dus la calmarea spiritelor, in urma altercatiilor aproximativ 60 de suporteri intrand in arestul politiei germane.

In ultimele doua saptamani puternice confruntari intre politie si suporteri au existat pe mai multe stadioane din intreaga lume, in Italia jucandu-se deja cu portile inchise pe mai multe arene.

Incidente s-au mai inregistrat si in Brazilia, Argentina, precum si in Sala Floreasca din Bucuresti.

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: