5.340 lei pe meci!

0
124

Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat, miercuri, indemnizaţia netă pentru arbitrii şi asistenţii care vor conduce meciuri din ediţia viitoare a Ligii I, dar şi din Cupa României, atunci când organizator este un club din prima divizie, informează site-ul Federaţiei.

Arbitrii vor primi pentru fiecare meci la care vor oficia suma de 5.340 lei, în timp ce asistenţii vor beneficia de o indemnizaţie de 3.450 lei.

Alte decizii ale Comitetului de Urgenţă al FRF:

1. A fost aprobată modificarea termenului de recurs, prevăzut în regulamentul pentru funcţionarea Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor, de la 21 la 5 zile.

2. Soluţionarea cauzelor de către Comisiile de litigiu ale FRF se va face prin decizie motivată, iar aceasta va trebui redactată în maxim 48 de ore de la pronunţare. În caz contrar, se va ajunge până la revocarea din funcţie a celui vinovat.

3. Amânarea pronunţării unui verdict de către Comisiile FRF se va putea face o singură dată, pentru maxim 5 zile. În caz contrar, se va ajunge până la revocarea din funcţie a celui vinovat.

4. Începând cu 27 iulie se va forma un Secretariat al Comisiilor cu atribuţii jurisdicţionale ale FRF, care va fi coordonat de avocatul Justin Ştefan şi îi va mai avea în componenţă pe Adrian Stângaciu, Bogdan Ionuţ Popescu şi Marius Popoviciu.

5. Au fost aprobaţi secretarii Comisiilor FRF, după cum urmează: Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor – Adrian Stângaciu; Comisia pentru Statutul Jucătorului – Marius Popoviciu; Comisia de Disciplină – Bogdan Ionuţ Popescu; Comisia de Apel – Bogdan Ionuţ Popescu; Curtea de Arbitraj pentru Fotbal – Adrian Stângaciu.

6. A fost aprobat codul deontologic al membrilor Comisiilor de litigiu din cadrul FRF, care va intra în vigoare la data de 23 iulie.

7. S-a stabilit componenţa Comisiei de Fotbal Feminin, după cum urmează: Gheorghe Tzitzeclis – preşedinte, Ştefan Kiss – vicepreşedinte, Gheorghe Pop – membru, Ciprian Prisăcaru – secretar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here