435 de suporteri cercetaţi pentru distrugerile de pe stadionul Rapid

La meciul de fotbal disputat, miercuri, pe stadionul Rapid, dintre echipele Politehnica Timişoara şi Steaua  Bucureşti, în cadrul Sferturilor Cupei României la Fotbal „Timişoreana”, ediţia 2006 – 2007,  suporterii echipei Steaua, amplasaţi la tribuna 1, au provocat distrugeri la majoritatea scaunelor de plastic, fapt ce a determinat reprezentanţii  Clubului de Fotbal Rapid să depună plângere pentru distrugere.

Pe timpul desfăşurării partidei si ulterior, suporterii echipei Steaua, amplasaţi la tribuna 1, au provocat distrugeri la majoritatea scaunelor de plastic, fapt ce a determinat reprezentanţii  Clubului de Fotbal Rapid să depună plângere pentru distrugere.

În vederea stabilirii autorilor s-a procedat la identificarea suporterilor aflaţi în tribuna 1, atât la stadion cât şi la Secţiile de pe raza Sectoarelor 1 si 6 Poliţie.

La nivelul Sectorului 6 Poliţie au fost identificaţi un număr de 435 de suporteri.

Cercetările sunt continuate de Secţia 20 Poliţie pentru stabilirea împrejurărilor  comiterii faptei şi formei de participaţie, cu cei in cauza în stare de libertate.