15 arestati dupa incidentele din Italia

Cincisprezece persoane au fost arestate şi alte 71 rănite în urma incidentelor ce au avut loc după meciul Catania – Palermo, scor 1-2, din etapa a XXII-a din campionatul Italiei, informează Gazzetta dello Sport.

Dintre cele 15 persoane arestate, 7 sunt minori. Potrivit Chesturii din Catania, cele 15 persoane arestate nu au fost implicate în evenimentele ce au dus la moartea inspectorului Filippo Raciti, în vârstă de 38 de ani. Potrivit medicilor de la secţia Reanimare a spitalului Garibaldi, unde a fost transportat, Raciti a decedat în urma unui stop cardio-respirator, după ce o petardă aruncată în maşina în care se afla a explodat, provocându-i, de asemenea, răni grave la figură. La spital, medicii au încercat să-l reanimeze pe poliţist, însă după o oră la finele căreia nu au observat o reluare a activităţii cardio-respiratorii şi neurologice, manevrele de resuscitare au încetat şi s-a constatat decesul.

Cele 71 de persoane rănite în urma incidentelor, dintre care o mare parte sunt poliţişti, au primit îngrijiri la cele trei spitale din Catania. Cele mai mult dintre acestea necesită între 3 şi 15 zile de spitalizare, în timp ce un poliţist ajuns la spitalul Garibaldi în stare gravă, după ce a fost lovit de o motocicletă, în timpul momentelor de confuzie din timpul incidentelor, se află în afara oricărui pericol.

Stiri recente

David Popovici, patru medalii de aur la Campionatul Național

David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 100 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot...