Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

10 ANI DE FOTBAL – 2008

Titlul în provincie

Pe 7 mai, CFR Cluj câştiga cu 1-0 derby-ul local cu „U” Cluj, jucat chiar în fieful şepcilor roşii, pe Stadionul Ion Moina, şi readucea titlul de campioană naţională în provincie, după o pauză de 17 ani. Un penalty controversat acordat de Ovidiu Haţegan, transformat de Cadu în minutul 63, trimitea trei puncte şi, implicit titlul, în Gruia. Investiţiile începute în urmă cu şapte ani de patronul Arpad Paszkany în a treia ligă valorică se materializau prin primul trofeu major din istoria clubului, unul care, de altfel, permitea accesul în Liga Campionilor.

Înapoi la Euro

După o pauză de opt ani, naţionala României participa din nou la un turneu final. Era vorba despre Campionatul European din Austria şi Elveţia. La fel ca la ediţia din 2000, România era repartizată într-o grupă „de foc”, Olanda, Italia şi Franţa. Egalurile cu francezii şi cu italienii nu au fost de ajuns, înfrângerea din faţa batavilor trimiţându-i înapoiacasă pe băieţii lui Piţurcă înainte de meciurile eliminatorii.

Mâine pe www.sportm.ro – anul 2009!

Vezi aici celelalte episoade ale retrospectivei!

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: