Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

10 ANI DE FOTBAL – 2002

Fruncea înapoi în A

După ce promovează în Divizia A, AEK Bucureşti este mutată de către managerul echipei, Toni Doboş, la Timişoara, unde se asociază cu Politehnica din localitate, echipă din ligile inferioare deţinută la acea vreme de Claudio Zambon. Astfel apare Politehnica AEK Timişoara.

Şi nu oricum, ci din nou pe prima scenă a ţării. Cu Doboş în conducere iar mai apoi cu jucători precum Zimmermann, Florin Bătrînu, Silviu Bălace, George Şoltuz, Marius Şuleap, Robert Vancea, Romulus Buia, Dan Balauru sau Cristian Silvăşan în echipă, Poli AEK le readucea suporterilor viola bucuria de a-şi vedea favoriţii jucând împotriva marilor echipe din Capitală.

Mâine pe www.sportm.ro – anul 2003!

Vezi aici celelalte episoade ale retrospectivei!

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: