1.Bundesliga/Revin derby-urile

0
104

După numai două etape de la ultimele “ciocniri” importante din partea superioară a clasamentului, 1.Bundesliga revine cu alte dueluri la vîrf, care ar putea cîntări decisiv în clasamentul final.

Sîmbătă, în Bayer Leverkusen – FC Schalke 04 Gelsenkirchen, ambele combatante au nevoie de toate punctele pentru a se menţine în apropierea primelor două locuri. Dacă “aspirinele” oricum nu sînt considerate între favoritele la titlu, “minerii” încă speră să cîştige totuşi şi ei un campionat după jumătate de secol. Presiune, deci, mai mare pe oaspeţi! Greu de lansat un pronostic la această partidă, în care chiar că orice s-ar întîmpla nu ar mira pe nimeni.

O zi mai tîrziu, Bayern o primeşte la München pe Hamburger SV. Acum două săptămîni, bavarezii nu reuşeau mai mult de 1-1 acasă cu Werder Bremen, fapt pentru care o victorie le este şi mai necesară acum. Pentru HSV, jocul poate însemna un moment de “a fi sau a nu fi”, în continuare, în lupta pentru supremaţie. Apropo de Werder: “verzii” din Bremen au şi ei o ieşire dificilă, pe terenul lui Eintracht Frankfurt. Într- adevăr, o etapă “imposibilă” pentru pariori…

           

Continuarea in numarul 98
(19 – 25 februarie 2008)
Sport Magazin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here