Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

1.Bundesliga/ Duel romanesc

După ce i-au vizitat pe românii de la MSV Duisburg, Marica şi Sergiu Radu se vor deplasa, la finalul acestei săptămîni, şi pe terenul lui Ovidiu Burcă (foto), celălalt compatriot aflat în suferinţă cu echipa sa, Energie Cottbus

Etapa a 22-a din 1.Bundesliga ne propune încă o „directă” a echipelor care au în componenţă jucători români. Sîmbătă, Energie Cottbus trebuie să o învingă, acasă la ea, pe VfB Stuttgart, pentru a mai inhala o gură de oxigen. Campioana se învîrte pe la mijlocul clasamentului, avînd şi ea nevoie de victorie, pentru a mai spera la calificarea în Cupa UEFA. Şvabii au învins pe terenul celorlalţi români, la Duisburg, unde au înscris golul decisiv în ultimul minut. La Cottbus va fi însă un meci deschis oricărui rezultat, aşa cum se întîmplă atunci cînd cel puţin una dintre combatante este disperată. Vineri, chiar în deschiderea rundei, trio-ul Filipescu – Tararache – Claudiu Niculescu are meci greu, în capitală. Hertha Berlin – MSV Duisburg pare un joc bun de 1 solist la pariuri, dar, cum vorbeam despre disperare, adăugînd aici şi perioada eficace a lui Claudiu Niculescu, ne-am putea imagina cum „zebrele” ar pleca de acolo măcar nebătute, dacă nu chiar cu toate punctele. Problema lor este însă apărarea, obişnuită să încaseze regulat măcar un gol.

În zona fierbinte a românilor, sîmbătă se va disputa un meci „de şase puncte”, între Hansa Rostock şi Arminia Bielefeld. Unde, atît pentru Energie, cît şi pentru MSV, ar fi cel mai nimerit un rezultat de egalitate.

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: