1.BUNDESLIGA/ Cursa pentru podium

Atracţia la vîrf constă în duelul dintre VfB Stuttgart şi Hamburger SV, partidă cu implicaţii în stabilirea formaţiilor calificate pentru următoarea ediţie a cupelor europene

Campioana en-titre primeşte, sîmbătă, vizita lui Hamburger SV. Gazdele, revigorate în retur, au urcat pînă în zona de Cupa UEFA. Între timp, cele patru din spatele lui Bayern Munchen au pierdut puncte şi s-au strîns pe o „plajă” scurtă. Acum, este posibilă orice rocadă între locurile doi şi şase (chiar şapte).

Săptămîna trecută, atacanţii lui VfB au contribuit din plin la victoriile echipelor naţionale pentru care au jucat în meciurile de pregătire. Marica a deschis scorul la fi nalul primei reprize din întîlnirea România – Rusia, iar Gomez a punctat de două ori în poarta elveţienilor, în succesul clar al Germaniei, 4-0, la Basel. Mai mult, Gomez a fost coautor la primul gol (reuşit de Klose) şi a mai „lucrat” o ocazie clară de gol a lui Ballack. Motive destule pentru ca principalul „vîrf” al lui Stuttgart să fi e numit „omul meciului”.

Cu asemenea atacanţi, într-un lot din care mai fac parte Cacau şi Sergiu Radu, şvabii pot spera să cucerească trei puncte în disputa cu Hamburger SV, una dintre aspirantele la participarea în Liga Campionilor. Partida este însă deschisă oricărui rezultat.

FOTO: Marica si svabii săi se pregătesc pentru un nou obstacol în drumul lor spre cupele europene: „hamburgerii”