1.BUNDESLIGA/ Agitatie mare in subsol

Şi în zona „nisipurilor mişcătoare” lucrurile devin tot mai interesante la fi ecare etapă. Meciurile directe între ultimele cinci, practic singurele implicate, sînt cele mai savurate.

Şi în runda viitoare avem aşa ceva: Energie Cottbus – Arminia Bielefeld, un nou joc teoretic „de şase puncte”, în care, practic, se pot atribui chiar numai două. O victorie a gazdelor ar însemna o şansă mare de salvare pentru Energie. Din păcate, Ovidiu Burcă s-a accidentat din nou, după ce abia se recuperase, şi probabil nu va putea fi utilizat nici în această sîmbătă.

O zi mai devreme, 1.FC Nurnberg va fi gazdă pentru VfL Wolfsburg. Acolo, se poate spune că sabia atîrnă deasupra bavarezilor. Teoretic, oaspeţii mai speră să urce spre zona locurilor de Cupa UEFA, deci nu se poate spune că ar juca fără obiectiv.

Dacă o altă implicată în lupta chinuitelor, Hansa Rostock, are o deplasare din care poate scoate ceva, pe terenul lui Karlsruher SC, MSV Duisburg va avea o misiune mult mai difi cilă, cel puţin pe hîrtie. Filipescu, Tararache şi Niculescu merg la Hamburg, unde, dacă nu se mai speră la titlu, cel puţin se joacă pentru Liga Campionilor. La prima vedere – meci de 1 solist; disperarea „zebrelor” îndeamnă însă la prudenţă.

FOTO: După Klasnic (Werder Bremen), Filipescu (în dreapta) va avea parte, din nou, de adversari puternici, la Hamburg