Wrestling: John Cena şi Shawn Michaels şi-au încordat din nou muşchii în RAW

0
88

Luni noapte, la Indianapolis, a avut loc o nouă gală Raw cu mai puţin de două săptămâni înainte de marele evenimente al anului, Wrestlemania 23. Campionii pe echipe, John Cena şi Shawn Michaels, cei care se vor înfrunta în meci direct pe 1 aprilie, şi-au continuat disputa de la distanţă pentru titlul ECW, deţinut în acest moment de Cena.

Ediţia RAW desfăşurată la Indianapolis s-a intitulat Wrestlemania Reversal Match iar cei doi campioni, Cena şi Michaels, trebuiau să se lupte cu câte un fost adversar d-al rivalului pentru a dovedi că poate face faţă.

John Cena a avut un meci extrem de greu cu campionul Statelor Unite, Chris Benoit, cel care l-a înfruntat pe Shawn Michaels la Wrestlemania din 2004. După un meci foarte echilibrat în care puterea lui Cena şi tehnica lui Benoit au fost întinse la maxim, campionul ECW a obţinut o nouă victorie care dovedeşte că acesta este cât se poate de pregătit pentru războiul din 1 aprilie cu Shawn Michaels.

Michaels ar fi trebuit să dea piept la RAW cu fostul luptător şi actualul comentator JBL, adversar al lui John Cena la ediţia din 2005 a Wrestlemania, însă JBL a refuzat lupta şi a anunţat că dacă va reveni asupra deciziei de a se retrage din activitate o va face într-o luptă pe teren propriu, la New York, contra unui adversar pe care şi-l va alege el.

Nemulţumit de această situaţie şi de comentariile răutăcioase făcute ulterior de JBL, Shawn Michaels a intrat în ring şi l-a executat pe veteran cu o superbă lovitură de picior din întoarcere în bărbie.

La câteva momente după victoria lui John Cena împotriva lui Chris Benoit, Michaels a fost aproape de a-şi lovi adversarul de la Wrestlemania însă totul s-a încheiat cu o serie de priviri dure semn că lupta dintre cei doi de pe 1 aprilie va fi una istorică.

Directorul Vince McMahon a oferit fanilor o avanpremieră a duelului miliardarilor de la Wrestlemania 23, încălzindu-şi elevul, pe Umaga, cu meci împotriva lui Eugene. După ce Umaga şi-a zdrobit pur şi simplu adversarul, McMahon a intervenit şi l-a ras pe cap pe Eugene transmiţându-i astfel un mesaj clar adversarului indirect de la Wrestlemania 23, Donald Trump.

Este ştiut faptul că Vince McMahon şi Donald Trump se vor înfrunta indirect la Wrestlemania 23 prin intermediul protejaţilor lor, Umaga şi, respectiv, Bobby Lashley, iar cel al cărui protejat va pierde va fi ras pe cap.

Bobby Lashley, campionul ECW, a intrat deja în istorie la ediţia de luni a RAW fiind oficial primul sportiv din ultimii doi ani şi jumătate care a putut învinge incredibila priză a lui Chris Masters.

Masters era recunoscut prin celebra Master Lock, o manevră de prindere a adversarului din care nimeni nu mai putea ieşi şi trebuia să abandoneze, însă Bobby Lashley a reuşit să iasă din această manevră fiind primul sportiv din ultimii doi ani şi jumătate care reuşeşte să învingă Master Lock-ul lui Chris Masters.

Nemulţumit de reuşita lui Lashley, protejatul lui Donald Trump, Vince McMahon a profitat de momentele de uluială ale lui Chris Masters şi a intervenit pentru a face un anunţ şoc, la următoarea ediţie RAW, Bobby Lashley va avea parte de o nouă luptă extrem de dură chiar împotriva lui Vince McMahon, fost campion.

Un alt război s-a dus între doi foşti campioni pe echipe, Randy Orton şi Edge, celebrii formatori ai echipei Rated RKO. După ce Edge l-a făcut pe Randy Orton să piardă partida cu Bobby Lashley de săptămâna trecută, Orton a pus în pericol acum participarea lui Edge la Bank Ladder Match de la Wrestlemania programându-i coechipierului său un mini Royal Rumble împotriva a nouă adversari.

Edge a fost nevoit să abandoneze iniţial din cauza unei accidentări la genunchi însă după ce veteranul Ric Flair l-a învins pe discipolul său Carlito în finala mini Royal Rumbel-ului, Edge a revenit în ring şi l-a învins pe Ric Flair păstrându-şi astfel locul de la Bank Ladder Match.

Până la urmă însă, Edge a încercat să-l ajute pe Orton aducându-i o scară cu care să-l lovească pe Jeff Hardy însă lovitura aplicată de Orton adversarului său nu a făcut decât să îi aducă acestuia descalificarea, Hardy fiind declarat învingător.

În duelul divelor, Melina a învins-o pe Candice însă a fost la rândul ei învinsă de Ashley, nimeni alta decât adversara Melinei de la Wrestlemania 23. Ashley a fost până la urmă foarte aproape de a fi ucisă în gala RAw, uriaşul Khali încercând să o zdrobească pe aceasta de podeaua ringului şi doar intervenţia lui Jerry Lawler a făcut ca seara să nu se încheie cu victime omeneşti.

Au existat însă răniţi, preţul plătit de Lawyer pentru că a salvat-o pe Ashley fiind unul mare, Khali producându-i acestuia accidentări care au necesitat intervenţia rapidă a medicilor.

A fost de altfel un nou mesaj al Marelui Khali, sportivul de peste 2.20 metri şi 200 de kile care încearcă pe cât posibilă să demonstreze că este un distrugător şi că va domina lumea wrestlingului dar care însă are un adversar cât se poate de dificil la Wrestlemania 23, nimeni altul decât Monstrul Roşu Kane.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here