Tricolorii, întâmpinaţi frenetic la Piatra Neamţ

0
63

Elevii selecţionerului Piţurcă au avut surpriza ca ajunşi la Piatra Neamţ să fie întâmpinaţi, în faţa hotelului “Central”, unde naţionala de fotbal va fi găzduita pe durata premergătoare jocului cu Luxemburgul, de un grup de câteva sute de prieteni, în frunte cu primarul de Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan.

Suporterii au aprins artificii şi au scandat îndelung “Hai România!”, cei mai aclamaţii fiind selecţionerul, Bănel Nicoliţă şi Adrian Mutu.De la ora 18, tricolorii au executat un scurt antrenament de acomodare, cu public, pe arena de pe Borzoghean.Oficialii Ceahlăului sunt convinşi că nu au uitat nimic din ceea ce înseamnă organizarea unui meci de o asemenea importanţă şi sunt hotărâţi să facă toate eforturile pentru ca totul să iasă la superlativ.

Gheorghe Ştefan a declarat: “Ne aşteptăm la un meci mare pe care tricolorii să-l facă în oraşul nostru. Prin tot ce am făcut aici şi prin atmosfera care va fi în ziua meciului cu Luxemburgul, sperăm să-i convingem pe federali să revină la Piatra Neamţ şi cu alte ocazii”.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here